Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Martin Vedel Mortensen og DK MOTORSPORT klar til GP Danmark

Special Saloon 
28/08/14 

Det succesfulde makker jagter sejr ved årets største motorløb
Det er årets største motorløb, der bliver næste udfordring for Martin Vedel Mortensen og DK MOTORSPORT. I dagene fra 29.-31. august køres det årlige GP Danmark på FDM Jyllandsringen, og det er med en klar målsætning, at man stiller til start.
 

”Jeg skal vinde og have en sejr,” siger Martin Vedel Mortensen. ”Nu skulle jeg gerne være ovre alle de småuheld, som vi har haft i denne sæson, og hvor jeg nogle gange er blevet kørt af, og hvor jeg senest var uheldig med opsætning af racerbilen til løbet på Ring Djursland. Nu kan vi forhåbentlig få lidt ro på, så sidste halvdel af sæsonen slutter rigtig godt.”


Næste udfordring for Martin Vedel Mortensen bliver GP Danmark
(Foto: DK Motorsport)

Martin Vedel Mortensen fører fortsat i kampen om Special Saloon Car-mesterskabet i den såkaldte division 2 for de mindste biler, og når der skal køres race på FDM Jyllandsringen, forventer den unge fynbo at få mere konkurrence.

”Denne her gang bliver klassen delt op i to felter, så vi skal køres vores eget løb for bilerne i division 2 og 3, og det glæder jeg mig til,” siger Martin Vedel Mortensen. ”Efter det, jeg har hørt, kommer der flere biler til start end hidtil i år, og En af mine gamle konkurrenter fra 2013, Hans Hartmann, har i øvrigt meldt, at han vil stille til start med sin Honda. Jeg håber på, at Hans og jeg får nogle gode dyster ligesom sidste år. Og at jeg slår ham. Ligesom sidste år.”

Med venlig hilsen
DK Motorsport
Per Johansen


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 31/08/14 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her