Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

1,5 cm fra et godt resultat

Legend Car 
21/08/14 

Weekendens løb på Ring Djursland skulle have givet en masse point til Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg. Men alt ting går ikke altid som præsten prædiker, når man kommer med en ny samlet bil.
 

Tilbage ved by løbet i Århus fik Kevins bil en stor skade i fronten. Den blev så skiftet til det efterfølgende løb på Ring Djursland. Der viste det sig dog at hele rammen på bilen var blevet så skadet at den skulle skiftes.

Mellem de to starten af juni og denne weekend blev hele bilen monteret på en helt ny ramme. Efter kvalifikationen stor det klart at bilen stadig ikke havde den fart den burde. Der manglede et sekund i bilen. Det betød en tiende bedste tid og efter den omvendte start rækkefølge skulle Kevin starte som nummer 11.


I kvalifikationen ville bilen ikke rigtig som Kevin
(Foto: Motorsporten.dk)

”Da vi samlede bilen, havde vi lige glemt at sådan en Legend bil oprindeligt er bygget til oval baner og at bagtøjet derfor sidder 1,5 cm skævt” fortalte Kevin Verner lidt flovt.

Det første løb startede på en regnvåd bane. Da der var flere af deltagerne i løbet som aldrig havde kørt i regnvejr i en Legend bil, gik Kevins plan up at lade de andre lave fejl. Efter lidt løb hed hårde kampe og lidt tumult på den nye våde asfalt sluttede Kevin som han startede, som nummer ni.


Det var vådt og glat på den nye asfalt på Ring Djursland
(Foto: Motorsporten.dk)

Til løb nummer to skulle Den unge Kevin starte som nummer syv. Han havnede kort efter start i en gruppe på fire biler som skiftes til at overhale hinanden, men da målflaget faldt kom Kevin Verner over stregen som nummer seks.


Der blev kæmpet hårdt i Ring Djurslands bakker
(Foto: Motorsporten.dk)

Kort før løb nummer tre skulle køres satte et skybrud ind, så løbsledelsen valgte at stoppe kørsel på banen af sikkerhedsmæssige årsager. Det betød at både Legend Cup og DTC bilerne ikke kom ud og køre det sidste løb.

Næste løb er et som Kevin Verner glæder sig til. Det bliver Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen den 30. og 31. august. ”Jeg syntes Jyllandsringen er en sjov bane, selv om den er flad” slutter Kevin Verner

Autoforum Racing Team Silkeborg


Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  •