Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DASU Youngtimer Cup

Sen sæsonstart for Team Bundgas

Youngtimer Cup 
28/08/14 

Egentlig var der dømt sabbatår for Team Bundgas deltagelse i Youngtimer, men med et nyetableret samarbejde med HC-Container fik Team Bundgas alligevel travlt på værkstedet, og ved fælles indsats er Christian Aage Nielsens VW Scirocco blevet klar til weekendens Grand Prix på Jyllandsringen.
 

Den hvide 80’er klassiker fra Wolfsburg er blevet strøget og nusset fra ende til anden, men under det aldrende ydre gemmer sig dog en noget mere moderne 1.8 liters turbomotor, weekenden vil vise om den momentstærke 1.8’er kan hamle op med klassens hurtige drenge.


Christian Aage Nielsen's VW Scirocco er klar til Jyllandsringen.

”….first you have to finish”, er der et berømt ordsprog der ender, og da sidste års tur til Jyllandsringen endte med en knækket trækaksel allerede på opvarmningsrunden til 3. heat, er der i den grad behov for en solid revanche.

Det bliver lige på og hårdt når tidtagningen skydes i gang kl. 9.40 lørdag morgen, med en bil der ikke er testet, en halvrusten fører bag rattet, og 30 biler i feltet, er der dømt lørdag formiddag med nervøs neglebidning for resten af teamet, -som jo er dem der får sorte fingre hvis noget går galt, og den slags undgår vi helst.

Det bliver uden tvivl en spændende weekend på Jyllandsringen, de 30 youngtimere skal dele området med mange andre store klasser, blandt andet de buldrende DTC’ere , de små Legends og de vilde Special Saloon Cars.


Christian Aage Nielsen's VW Scirocco er klar til Jyllandsringen.

Team Bundgas arbejder i øjeblikket med flere meget forskellige bilprojekter, og samarbejdet med HC-Container har sat yderligere skub på Team Bundgas race projekter, og der satses på et betydeligt øget engagement med to biler i 2015 sæsonen af Youngtimer serien.

Mr. Hill
Team Bundgas


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 31/08/14 - Jyllandsringen - Youngtimer Cup
  •