Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Så er der GP Danmark på FDM Jyllandsringen

DTC 
27/08/14 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipÅrets største Auto-G DTC-løb køres i weekenden på banen ved Resenbro
Der bliver masser af aktion i den kommende weekend. I hvert fald på FDM Jyllandsringen. Racerbanen ved Resenbro er nemlig vært for sit største løb i denne sæson, det traditionsrige GP Danmark.
 

Hovedattraktionen ved GP Danmark bliver Auto-G Danish Thundersport Championship – den absolutte superliga indenfor dansk banesport. Det er her, at man vil kunne opleve nogle af dansk bilsports mest markante kørere gennem tiderne. Jan Magnussen, Roskilde, skal således i kamp med den tidligere firdobbelte DTC-mester Casper Elgaard, Egå, mens også profiler som den tidligere Le Mans-vinder John Nielsen, Randers, og den tidligere ChampCar-kører Ronnie Bremer, Hvidovre, er med. Foruden en masse andre.


Der bliver mere end 20 biler, som alle vil først igennem første sving på FDM Jyllandsringen, når der køres en dobbeltafdeling i Auto-G Danish Thundersport Championship.
(Foto: CNPhoto.dk)

Med mere end 20 biler til start bliver det nemlig årets største felt i Auto-G Danish Thundersport Championship, som skal i kamp på FDM Jyllandsringen, og der bliver en hård kamp. GP Danmark kommer denne gang til at omfatte en dobbeltafdeling, således at feltet såvel lørdag som søndag skal igennem to kvalifikationsheat og en finale. Det vil sætte store krav til ikke blot kørerne, som skal være i form, men så sandelig også til mekanikerne. Det kan være, at der er flere af dem, som kommer på overarbejde, når en af de amerikanske racerbiler skal gøres klar til søndagens udfordringer efter en skade lørdag!

Topnavnene i Auto-G Danish Thundersport Championship er på det seneste blevet udfordret af en ny generation af racerkørere, der er på vej frem.

Sidste år fik Mikkel C. Johansen, Slagelse, sit gennembrud i klassen med en sejr på Rudskogen i Norge. Det skete for FP Racing, der i år atter har satset på unge talenter, hvor man indsætter hele fire biler for Nicholai Eberhard og Martin V. Jensen, begge Hinnerup, samt de to tidligere Formel Ford-mestre Michael Markussen, Kolding, og Jesper Egebart, Vejle.

Udover Auto-G Danish Thundersport Championship kommer programmet ved GP Danmark til også at omfatte store felter i FirstStop Special Saloon Car og OK Mobil 1 Legend Car Cuppen, ligesom der også vil være deltagelse af Yokohama 1600 Challenge, Yokohama Super Cup, Citroën DS3 Cup og Youngtimer-klassen.

Auto-G Danish Thundersport Championship
DTC Motorsport A/S

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 31/08/14 - Jyllandsringen - DTC
  •