Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross - DM

Mudderbad i Nysum

Rallycross - DM 
27/08/14 

Hvis rygtet taler sandt og man bliver smuk af mudderbad, burde der i øjeblikket vokse en utrolig smuk udgave af Frida frem på et værksted i Himmerland. Ulrik Linnemanns racerbil som er døbt Frida, var i weekenden udsat for et brutalt tilfælde af mudderkrig på hjemmebanen lidt uden for Hobro.
 

Nysumbanen lagde underlag til sjette og næstsidste afdeling af DM rallycross. Egentlig havde Ulrik meddelt at han ikke havde økonomi til at køre flere DM løb, pga hans satsning på en topplacering i EM – men denne weekend havde Pajo Bolte fra Hobro købt et arrangement med motorløb og forplejning.

Når en sponsor melder sin ankomst med 30 gæster hvis vi stiller op og gør dagen til en lille fest, siger vi naturligvis ikke nej. Pajo Bolte er lige så vigtig som mine andre sponsorer, så derfor gør vi hvad der skal til for at de får noget ud af deres investering i mig – siger Ulrik.

Det var dog også en tydelig tilfreds sponsor der søndag eftermiddag kunne se den delvist mudder tildækkede Peugeot 208 flyve lavt og forrest over målstregen i finalen.


(Foto: Gripping Media)

Weekenden startede lørdag med træning og tidtagning – en tidtagning der blev afviklet på en meget glat og våd bane, og derfor blev inddelingen til første heatrunde også en smule uforudsigelig og rodet. Heatene blev afviklet i en blanding af skiftevis sol og styrtregn, hvilket gjorde at kortene blev blandet hen af vejen, men det stod dog hurtigt klart at den unge nordjyde ikke ville lade en sejr på hjemmebane gå fra sig uden kamp til det allersidste. Efter nogle velkørte heat kunne Ulrik frit vælge startspor til finalen, en finale han førte fra start til slut.


(Foto: Gripping Media)

Efter en sommerpause hvor vi har forbedret bilen til den sidste halvdel af EM sæsonen, var det meget fedt at kunne komme til start, og endda vinde, på vores hjemmebane. At stå øverst på skamlen i dag var en forløsning af de helt store, det har vi virkelig ventet på. Jeg er stolt over at kunne køre sejren så sikkert hjem foran sponsorer, gæster og fans, og ikke mindst at kunne give en sejr til min trofaste familie og mit seje crew. Alle har ventet på denne dag… - ordene kommer fra en tydelig stolt og glad Ulrik Linnemann.

Tak til alle som kom og heppede på os denne weekend, jeres støtte betyder alt.

Linnemann Motorsport / Gripping Media


Læs mere om:
  • Ulrik Linnemann
  • Nysum
  • 24/08/14 - Nysum - Rallycross - DM
  •      D4 Enterprise Solutions