Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Michael Christensen kom på dobbeltarbejde

SportsCar
Championship 

27/08/14 

Det blev langt fra den weekend som den danske Porsche fabrikskører havde forventet, da niende afdeling i TUDOR United SportsCar Championship blev kørt på Virginia International Raceway sent søndag aften dansk tid. Michael Christensen kom på dobbeltarbejde som chauffør i begge teamets racerbiler
 

I lørdagens træning kørte søsterbilen med startnummer 911 af banen, da lækket kølervæske fra en anden bil havde gjort asfalten glat. Sekunder efter røg også danske Jan Magnussen af banen og ramte Richard Lietz, der stadig sad i den hvide Porsche 911 RSR. Sammenstødte var så voldsomt, at Østrigeren brækkede armen.


(Foto: Porsche PR)

”Det var et virkelig uheldigt sammenstød for Richard (Lietz, red.), der heldigvis slap nødigt,” fortæller Michael Christensen fra USA.

Som erstatning for den skadede racerkører bad Porsche North America danskeren om at træde til, og i weekenden have en dobbeltrolle som medkører for sin vanlige makker Patrick Long samt Nick Tandy, der normalt deler bil med Richard Lietz.

”Jeg startede i vores egen #912, men blev allerede på første omgang påkørt og sendt ud på græsset, hvorefter hele feltet susede forbi. Og efter Patrick (Long, red) havde overtaget bilen blev han påkørt og fik ødelagt en del af ophænget til højre baghjul, og vi sluttede som nummer otte efter et udfordrende løb,” forklarer Michael Christensen.


(Foto: Porsche PR)

Den uheldige saga fortsatte desværre i søsterbilen #911, da Michael Christensen måtte parkere med en ukendt fejl i motoren blot 19 minutter før det ternede målflag.

”Vores team ydede en kæmpe indsats i weekenden, og de havde fortjent en bedre belønning. Begge biler kørte fantastisk og havde en god speed, men vi må kæmpe videre frem mod næste løb i midten af september,” slutter Michael Christensen.

michaelkchristensen.com


Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Virginia International Raceway
  • 24/08/14 - Virginia International Raceway - SportsCar Championship
  •