Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24 Hours

Martin Gøtsche med i 24H Barcelona

24 Hours 
26/08/14 

Om små 2 uger køres det tilbagevendende 24 timers løb på Circuit de Catalunya. Løbet er en del af 24H og 12H serien hvor også det endnu mere kendte 24 timers løb i Dubai er med.
Fra dansk side plejer der at være et antal deltagere og det er også tilfældet i år. Blandt andet Martin Gøtsche som skal køre for ZEST teamet i deres SEAT Leon Supercopa i A3T klassen.
 

24H Barcelona omtales ofte som det største Endurance løb i Europa. Det er rigtigt når det gælder antallet af deltagere. Blandt dem finder man ZEST teamet som netop har annonceret deres kørersammensætning til teamets SEAT Leon Supercopa.


(Foto: ZEST)

Med +60 deltagere vil der i hver klasse være tæt kamp om placeringerne. Trods det er forhåbningerne høje hos ZEST teamet som deltager for første gang. Bilen var for så vidt nem at vælge idet at SEAT Leon Supercupa er det foretrukne valg i A3T klassen. Sidste år var 8 ud af top 10 denne bil. I år vil der være mindst 6 andre i klassen at konkurrere direkte med. ZEST er den eneste britiske deltager i denne klasse, men har en international kørersammensætning, som man vil bruge som erfaringsgrundlag for især næste års deltagelse hvor man forventet at vil deltage med 2 biler.


(Foto: ZEST)

Kørersammensætningen består af Martin Gøtsche som igen skal køre for teamet efter at have været med på Zandvoort til 12 timers løbet. Martin gjorde det rigtigt godt med indlæring af især bil men også bane, og der er ingen tvivl om at han skal bistå teamet med sine erfaringer fra blandt andet 24 timers løbet i Barcelona sidste år, hvor det dog var en Renault Clio han kørte i. Lucile Cypriano er en 18 år ung kvinde fra Frankrig, som har masser af fart i kroppen. Hun fik sin oplæring i gokart og kører nu også i Formula 4 og i Scirocco R-Cup. Endelig er der også to svenske kørere med. Det er Peter Larsson og Lars Olsson som begge har en masse erfaring. Begge har kørt masser af løb i sportscars og GT biler i flere serier.


(Foto: ZEST)

Teamet er klar, og nu er der kun tilbage at vente på at gøre det sidste på bilen klar på Circuit de Catalunya og få testet bilen på banen. Den blandede sammensætning af unge og knap så unge, talent og erfaring, er i hvert fald klar.

ZEST racecar Engineering


Læs mere om:
  • Circuit de Catalunya
  • 07/09/14 - Circuit de Catalunya - 24 Hours
  •