Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama 1600 Challenge

Klar til årets største løb

Yokohama
1600 Challenge 

25/08/14 
Yokohama

Efterårssæsonen er for alvor i gang i Yokohama 1600 Challenge.
Et flot, stort felt på 22 kørere er klar til den 5. afdeling af DIF Danmarksmesterskabet på FDM Jyllandsringen, kun 2 uger efter det seneste løb på Ring Djursland.
 

Løbet afholdes i forbindelse med det prestigefyldte Grand Prix Danmark, som køres den kommende weekend på banen nær Silkeborg.

Ved det seneste løb på Ring Djursland var der masser af nye ansigter i toppen af løbsresultaterne, men da pointene var talt op, var det stadig Morten Jespersen som lå i front af mesterskabet, foran Ole Petersen og Karsten Olsen.


Niklas Voetmann havde en rigtig træls weekend på Ring Djursland helt uden point, hvilket var dyrt for ham i både det generelle og i Rookiemesterskabet. Dog har han slet ingen succesballast med, mens de største konkurrenter alle skal have masser af vægt med.
(Foto: CN Photo)

I Rookiemesterskabet fører Ole Petersen an, med Andreas Top Jensen, Brian Johannesen, Mads Hedegaard Frederiksen, Kenneth Jerkel og Niklas Voetmann på de efterfølgende pladser.

I Oldboysmesterskabet har Michael Scharstein taget føringen foran Carsten Rasmussen, Rudi Larsen og Jimmy Bob Søgaard Jensen.


Carsten Lorenzen havde et godt åbningsløb på FDM Jyllandsringen tidligere i år, men hans Peugeot 307 kører ikke helt som han gerne vil have den til. Han har arbejdet intenst med den siden sidste løb, så han håber på at have mere fart i bilen i den kommende weekend
(Foto: CN Photo)

Med de mange nye ansigter på topplaceringerne på Ring Djursland, betyder det også at succesballasten er blevet spredt ud på mange forskellige biler.

Dennis Bannergaard får den tungeste bil med 70kg, fulgt af Ole Petersen 60kg, Karsten Olsen 50kg, Morten Jespersen og Brian Johannesen 40kg, Andreas Top Jensen 30kg og sidst men ikke mindst Jonas Lynge 10kg.

Derudover får klassen besøg af mesteren i klassen fra 2003 og 2004, Steffen Larsen. Han stiller op i en Peugeot 207, som tidligere er blevet kørt af Jesper Bendsen. Da han deltager første gang i sæsonen efter 1. august, skal han have 30 kg ballast med i bilen, men alligevel kan vi nok godt regne med at han blander sig i kampen helt oppe i front.


Jimmy Bob Søgaard Jensen havde sæsonens bedste weekend på Ring Djursland, så han håber at kunne bygge videre på det, og avancere i både Oldboys- og det generelle mesterskab
(Foto: CN Photo)

Vi håber at rigtig mange tilskuere kommer forbi FDM Jyllandsringen, og får en kanon weekend med masser af godt ræs fra mange forskellige klasser – og ikke mindst Yokohama 1600 Challenge.

Tidsplanen for den kommende weekend er følgende:
Fredag 29. august
Træning 16.20-16.40

Lørdag 30. august
Kvalifikation 10.05-10.25
Løb 1 16.25-16.45 15 min. + 1 omgang

Søndag 31. august
Løb 2 13.30-13.50 15 min. + 1 omgang

Kørerforeningen Gr. N
Yokohama 1600 Challenge

JJ Media


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 31/08/14 - Jyllandsringen - Yokohama 1600 Challenge
  •  
     

    Yokohama 1600 Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: