Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Anmeldelser af bøger, spil, CD'er, m.m.

Formel 1 - fra A - Z

Anmeldelser 
22/08/14 

Alt om Kevin Magnussens sport
Julen kom tidligt i år, faktisk lige til starten på Formel 1's anden sæsonhalvdel, der går i gang på Spa Francorchamps denne weekend.
En gang om året kan man glæde sig til en Peter Nygaard udgivelse - en Formel 1 bog - og i dag kom nyeste skud på banen. Den nye bog er måske nok skrevet mest for at hjælpe de mange nye Formel 1 fans der er kommet til i år, på grund af Kevin Magnussen's kontrakt med McLaren teamet, men bogen kan bestemt også læses af os 'gamle rotter', for den kommer helt ud i krogene på Formel 1 cirkusset.
 

For at give nye Formel 1 fans den bedst mulige introduktion til sporten, samt for at minde os andre om alt det som vi har skubbet bagud i hukommelsen, kommer Peter Nygaard på 157 sider både ind på historien, de gamle mestre og deres teams, bilernes opbygning og udvikling samt ikke mindst det moderne Formel 1 og nutidens kørere, selvfølgelig med Kevin Magnussen som 'den røde tråd' bogen igennem.

Hele bogen er naturligvis spækket med Peter Nygaard's flotte billeder samt et væld af fakta-bokse med alskens Formel 1 oplysninger, dermed vil denne bog nok blive én der bliver taget frem mere end en gang!

Udover selve gennemgangen af Formel 1 sporten, er der også en beskrivelse af alle de danskere der har deltaget i Formel 1 både i bilerne og i pitten. Det er jo altid interessant set med de nationale briller på.

Info:

Formel 1 - fra A - Z
Alt om Kevin Magnussens sport

Forfatter: Peter Nygaard
Forelag: People's Press, København
Antal sider: 157
ISBN: 978-87-715-9122-4.
Vejl. pris: 199,95 kr.

DGS

Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  •