Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Lokal assistance til racertalent på vej mod toppen

Diverse 
22/08/14 

I 1999 lagde Ole Skov styrthjelmen på hylden efter et uheld i Formel Ford-klassen, der fjernede det økonomiske fundament for en videre karriere.
I dag rækker han en hjælpende hånd ud til Aarhus’ nye racertalent, Jan Jønck, der har kursen sat direkte mod en DM-titel i Formel Ford-klassen.
 

I virksomheden Skov Motorsport Promotions har Ole Skov tilknyttet en række af landets største, upcoming talenter indenfor bilsporten. Han hjælper og rådgiver de unge kørere omkring sponsorsøgning og aktivering af sponsorerne.


Jan Jønck (t.h.) får gavn af kompetencerne i Skov Motorsport Promotions
(Foto: Gripping Media ApS)

- Det er ikke let at finde en halv eller hel million kroner hvert år til at køre racerbil for, hvis ikke man indser vigtigheden af at skabe værdi for sine sponsorer og samarbejdspartnere, siger Ole Skov, som blandt andet har virksomhedsevents og et succesfuldt erhvervsnetværk med i bagkataloget.

Den sidst ankomne kører i truppen er Jan Jønck, Skødstrup, som efter en succesfuld motorsportsdebut i gokart har taget skridtet til Formel Ford-klassen i år.

- Enhver, som har dyrket motorsport op til et vist niveau ved, hvor hårdt arbejdet med at finde økonomien til den kommende sæson kan være. Ole har givet mig en masse viden, erfaring og nogle konkrete værktøjer til min sponsorsøgning, fortæller Jan Jønck, der er optaget som elitesportsmand i Team Danmark og derfor også går på ESAA - Elite Sports Akademi Aarhus.

- I samarbejde med Ole har jeg blandt andet været i stand til at lancere mit eget erhvervsnetværk, hvor mine sponsorer og samarbejdspartnere har mulighed for at lære hinanden at kende professionelt.

Ole Skov har blandt andet Le Mans-vinderen og Audi-fabrikskøreren Nicki Thiim tilknyttet sin talenttrup, og ifølge motorsportsrådgiveren er der en særlig grund til at Jan fik tilbuddet om at være en del af Skov Motorsport Promotions:


Skødstrup-køreren spås en stor fremtid i toppen af international motorsport
(Foto: Gripping Media ApS)

- Jan er et kæmpe talent på racerbanen, og samtidig har han en forretningsforståelse og yderst professionel tilgang til de ting, han kaster sig ud i. Derudover tror jeg på at han rent faktisk kan nå langt med sin karriere, og det vil jeg gerne være en del af.

skovmotorsport.com

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Jan Jønck
  • Ole Skov
  •      ASETEK SIMSPORTS