Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legends Car Cup

Maximum point til Kasper H. Jensen på Ring Djursland

Legends Car 
20/08/14 

Denne weekends løb, på Ring Djursland, blev noget af en våd oplevelse, men også endnu en weekend med meget godt og spændende race. Lørdag, hvor det endnu var tørvejr, satte Kasper hurtigste tid til kvalifikationen og ny banerekord for klassen. En optimal start på weekenden.
 


(Foto: Henning Smed)

Søndag morgen begyndte det så at regne. Spændingen kunne mærkes i teamet, idet Kasper ikke havde kørt en eneste meter regnvejr, med legend caren, før.

En startplacering som nummer 20 (feltet vendes for de 20 første kørere) betød også at der var lang vej op gennem feltet. Kasper fik en god start og arbejdede sig med god og stabil kørsel frem i feltet og ved løbets slutning kunne han i overbevisende stil køre over stregen som vinder af 1. heat.


(Foto: KHJ Racing)

Til 2. heat var banen tørret noget op, men tunge skyer lurende over Djursland. Kasper skulle starte 1 og kørte igen et fantastisk løb. Han vandt endda løbet med et pænt forspring ned til nummer to.

Så begyndte det at regne og det regnede og regnede og regnede. Hen på eftermiddagen besluttede løbsledelsen at aflyse sidste løb af hensyn til kørernes sikkerhed. Helt sikkert en rigtig beslutning.


(Foto: Henning Smed)

En våd, men også fantastisk weekend sluttede her. En weekend med ubetinget succes for Kasper og teamet.

Vi glæder os allerede til næste løb, som foregår på Jyllandsringen den 30.- 31/8. Vel mødt.

KHJ-Racing


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 17/08/14 - Ring Djursland - Legends Car
  •