Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Mikkel C. blev 3’er på Ring Djursland

DTC 
20/08/14 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipDet var en glad og tilfreds Mikkel C., der slog sin position fast i toppen af dansk motorsport ved 4. afdeling af Auto-G DTC.
Både i lørdagens Warm-up og søndagens tidskørsler og heat, var Mikkel i top 5.
 

I Super-pol’en som gælder startplaceringerne, blev han nummer 4, efter Jan Magnussen og Casper Elgaard, samt Ronnie Bremer.

Der blev kæmpet hårdt om pladserne i første heat.
Efter nogle rigtige herredyster med Casper Elgaard, hvor Mikkel og Casper bytter klistermærker og plads et par gange, når de op til den førende og de passerer ham begge, midt på langsiden.

For enden af samme langside er Mikkel helt oppe bag den førende Elgaard, men bliver så påkørt og skubbet rundt af selvsamme konkurrent, som de lige har overhalet, hvorved han bliver sat tilbage til 4. pladsen.


(Foto: Mikkel C. Johansen Racing Promotion)

Men Mikkel kører sig igen op på tredje pladsen, og på sidste omgang, angriber han igen 2’eren et par gange, men dog uden at det lykkedes at finde en vej forbi ham, uden at påkøre ham. Mikkel passerer målstregen som nr. 3, lige bag 2’eren.

2. heat bliver afviklet under et voldsomt regnvejr, og bliver flaget af før tid, da det udvikler sig til skybrudslignende tilstande. Efter at have været oppe på en femte plads i heatet, er Mikkel nødt til at vælge ”de kloge løsninger” da han grundet en totalt til-dugget forrude, stort set intet kan se, og han er derfor på 7. pladsen, da løbet bliver flaget af.


Selvom forholdene var svære, så blev der kørt ræs i heat 3
(Foto: Mikkel C. Johansen Racing Promotion)

Hele arrangementet og dermed også heat 3, blev umiddelbart efter aflyst grundet vandmasserne. - ærgerligt, også for mine gæster, som havde taget den lange tur, for at se race og supportere mig”

Efter sammenlægning af resultaterne af de 2 afviklede heat, kunne Mikkel hente en pokal for en sammenlagt 3. plads. Resultatet betød at han rykker tre placeringer frem i mesterskabsstillingen og nu indtager en 9. plads.


Mikkels C med hans team.
(Foto: Mikkel C. Johansen Racing Promotion)

”Jeg er utrolig stolt af mit team” siger Mikkel.
- Vi har på kort tid skabt et stærkt team, både på mekanikker fronten såvel som på køkkenfronten.
Vi arbejder med et reduceret budget, men trods disse vilkår, præsterer alle en indsats på højeste niveau - en indsats som ikke kan undværes, når vi vil være med oppe foran” slutter Mikkel ydmygt.


Der var næsten konstant gæster i teamteltet
(Foto: Mikkel C. Johansen Racing Promotion)

Næste løb,bliver som nævnt, det store Grand-Prix i weekenden 29.-31. august – her har over 200 gæster allerede meldt deres ankomst til Mikkels VIP-arrangement, så der kommer der heller ikke til at mangle støtte.

Se en video fra 1. og 2. heat her:

Med venlig hilsen
Mikkel C. Johansen Racing Promotion


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 17/08/14 - Ring Djursland - DTC
  •