Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

God DTC-weekend for Nicholai Eberhard og Martin V. Jensen

DTC 
20/08/14 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipSelv om betingelserne – og specielt ikke vejret – ikke var de bedste under weekendens DTC-afdeling på Ring Djursland, kunne HM Racings unge kørerduo alligevel notere sig for ganske tilfredsstillende resultater.
Nicholai Eberhard scorede to sjettepladser i den afkortede løbsweekend, men Martin V. Jensen fik også sin bedste DTC-weekend til dato målt på resultaterne.
 

”Jeg synes, at det gik rigtig godt. Vi viste, at vi havde en god speed i bilen, og vi kommer og længere og længere op, selv om der var meget tilfældighed med det regnvejr, som prægede weekenden og førte til aflysning af finalen,” siger Martin V. Jensen.

”Jeg formåede at komme i top 10 i begge træninger, og jeg var også tæt på at kom blandt de ti, som kvalificerede sig til at køre med i Super Pole, men jeg blev lige akkurat skubbet ud til sidst.”


Martin V. Jensen - "Vi havde en god speed i bilen"
(Foto: HM Racing)

Martin V. Jensen måtte starte det første løb som nummer 12, men fik kørt sig frem i rækkerne.

”På et tidspunkt blev jeg påkørt af Patrick Egsgaard, da han spandt rundt og tog mig med, men jeg fik alligevel kørt mig frem fra en tolvte- til en ottendeplads, som betød, at jeg skulle starte det næste løb fra pole position,” fortæller Martin V. Jensen. ”Det regnede meget, og det lykkedes mig at holde mig i toppen, men så blev jeg desværre ramt bagfra af Marius Nakken, så jeg tabte 6-7 placeringer. Den var ren overlevelse, men jeg kom hjem som nier.”

”Selv om finalen blev aflyst, så var det en superweekend. Vi lærer stadig mere om bilerne og bliver også bedre til at køre dem.”

”Jeg er også rigtig godt tilfreds med denne her weekend,” tilføjer Nicholai Eberhard. ”I tidtagningen fik jeg lige sneget mig i top 10, og i Super Pole blev jeg nier. Jeg var rigtig glad for at være med i Super Pole, og det var sådan set også det, der var målet.”


Nicholai Eberhard scorede to sjettepladser på Ring Djursland
(Foto: HM Racing)

”I første heat begyndte det at regne lidt før start, og jeg havde lidt problemer med bilen. Jeg tror, at vi var gået ud med for lavt dæktryk, så jeg havde problemer med at få varme i dækkene, men så tørrede banen op efter 4-5 omgange. Så fik jeg god speed i bilen igen og fik kæmpet mig tilbage på en sjetteplads.”

Også i det andet heat lykkedes det Nicholai Eberhard at køre en sjetteplads hjem.

”Her væltede det ned og jeg skulle starte treer,” siger han. ”Jeg vidste jo godt, at de hårde gutter ville komme blæsende nede bagfra, så da de kom, lod jeg dem gå forbi, for jeg satsede på at have en hel bil til tredje heat, som vi så desværre ikke kom til at køre. Det lykkedes at holde bilen i nogenlunde fin stand, og det blev til en sekser igen.”

Næste gang den unge racerduo fra Hinnerup skal kæmpe i DTC-mesterskabet igen, bliver i sidste weekend af august, hvor der køres en dobbeltafdeling på FDM Jyllandsringen.

Med venlig hilsen
HM Racing


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 17/08/14 - Ring Djursland - DTC
  •