Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

To sejre forsvandt for Claus Christensen

Special Saloon 
19/08/14 

Det blev ikke til nogen sejre for Claus Christensen, da den seneste afdeling af Special Saloon Car-mesterskabet blev kørt i weekenden på Ring Djursland. En enkelt pokal for en tredjeplads blev det eneste synlige udbytte for køreren fra CC Competition, der dog kunne glæde sig over, at han kunne drage hjem med en hel bil.
 

”Havde det ikke været for en defekt med bremserne og så det pludselig regnvejr, som vi blev ramt af, så havde vi taget to sejre, selv om bilen ikke kørte optimalt,” siger Claus Christensen.


Claus Christensen blev bremset af tekniske problemer
(Foto: CC Competition)

”Men heldigvis slap jeg for skader på bilen, for dem kunne jeg sagtens have fået i det tredje og sidste heat. Jeg valgte simpelthen at køre ud. Det var dels for farligt, dels kunne jeg ikke se noget. Jeg skulle bare finde et sted, hvor jeg kunne komme ud fra banen, og det lykkedes heldigvis, for ellers havde jeg smadret den.”

Claus Christensen måtte igennem weekenden fortsat døje med de tekniske problemer, som har betydet, at motoren i hans Tectyl-dekorerede Aquila ikke har kunne trække rent, men i weekendens første løb på Ring Djursland indtraf et andet problem.

”Heat 1 tog jeg starten, kom godt afsted og fik opbygget et forspring til de andre, men pludselig gik min bremsepedal i bund, så jeg valgte at slippe gassen og kørt i pit. Det var en hovedcylinder til bremserne, som var blevet utæt, så der røg den første førsteplads,” fortæller Claus Christensen.

”I det andet heat trak jeg også fra de andre, men så kom der masser af regn. Bilen kan køre stærkt i regnvejr på regnvejrsdæk, men ikke på slicks. Jeg har prøvet det en gang før, og hele bilens opbygning er så stiv og dens centerpunkt så lavt, at den ikke kan fungere på tørvejrsdæk, når det er vådt. Så der blev det kun til en tredjeplads.”

Men selv om den røde og sorte racervogn i modsætning til andre deltageres biler var hel og intakt efter løbene, så forestår der stadig en stor udfordring.

”Vi er endnu ikke kommet til bunds omkring problemerne med motoren, og dem skal vi altså have løst inden Grand Prixet om to uger,” slår Claus Christensen fast.

CC Competition


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 17/08/14 - Ring Djursland - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her