Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24 Hours

Kim Holmgaard klar til Barcelona for Marc Cars

24 Hours 
20/08/14 

I den første weekend af september trækker Kim Holmgaard atter i sin brandsikre dragt og sætter sin hjelm på hovedet. For at give gas. Helt præcist på Formel 1-banen i Barcelona, hvor et af årets store europæiske langdistanceløb skal afvikles.
 

”Jeg skal atter være med i 24-timers løbet på Barcelona-banen,” fortæller den aalborgensiske racerkører. ”Og jeg skal igen køre en af Marc Cars’ specialbyggede Ford Focuser.”


Kim Holmgaard er klar til at tage endnu en tørn i en af Marc Cars biler
(Foto: Kim Holmgaard)

Kim Holmgaard var med hos Marc Cars, da det australskbaserede team før sommerferien stillede til start i et 12-timers løb på Zandvoort-banen i Holland.

”Denne her gang jagter vi revanche, for vi var oppe som nummer ni generelt og var toer i vores klasse, da vi måtte udgå med gearkasseproblemer,” siger Kim Holmgaard. ”Denne her gang skulle vi gerne kunne bejle til sejren, ja, det skulle komme bag på mig, hvis vi ikke kan komme med i top tre generelt.”

Marc Cars indsætter tre biler til 24-timers løbet på Barcelona-banen, hvor Kim Holmgaard er udset til at være en af kørerne i den hurtigste af de tre.


På Zandvoort deltog Kim Holmgaard for første gang for Marc Cars
(Foto: Kim Holmgaard)

”Vi har en klar målsætning om at være forrest, når tidtagningen er overstået. Men også når løbet er kørt. Vi føler, at vi er godt på vej, for der er blevet lavet nogle opgraderinger på bilen siden løbet i Holland,” siger han. ”Det var lidt svært for mig til at starte med, for bilen var højrestyret, og det har jeg ikke været vant til, men jeg endte med at være den hurtige chauffør i den, og det vil jeg også være i Barcelona.”

”Jeg synes, at vi har en klar vinderbil. Den kan køre op til to timer på en tankfuld, og to stints på det samme sæt dæk, og det vil være en klar fordel. Denne her slider ikke fordækkene op, men kører skide godt.”

Kim Holmgaard


Læs mere om:
  • Circuit de Catalunya
  • 07/09/14 - Circuit de Catalunya - 24 Hours
  •