Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Casper Elgaard: ”Den nye asfalt bliver en udfordring”

DTC 
14/08/14 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipKørerne i Auto-G DTC bliver mødt med nyt underlag på Ring Djursland
Det er ikke blot det faktum, at Auto-G Danish Thundersport Championships seneste besøg på Ring Djursland ligger to år tilbage, at klassens møde med Ring Djursland kommer til at byde på udfordringer for deltagerne, når det går løs i weekenden.
Racerbanen har hen over sommeren også fået en helt ny belægning.
 

”Den nye asfalt bliver en udfordring,” siger Casper Elgaard, Egå. Sammen med henved 20 konkurrenter tager han hul på årets fjerde afdeling af Auto-G Danish Thundersport Championship.

”Det store spørgsmål er, hvor meget greb, der er i den nye asfalt. Der er mange forskellige former for asfalt, men i helt ny asfalt er der generelt ikke noget greb, for der er ikke blevet kørt noget gummi ned i banen endnu.”


Ring Djursland bliver næste udfordring for Casper Elgaard og de øvrige deltagere i Auto-G Danish Thundersport Championship
(Foto: CN Photo)

Kørerne i Auto-G Danish Thundersport Championship – og for den sags skyld alle de andre klasser, som deltager i den kommende Auto-G DTC Race Weekend – vil derfor højst sandsynligt kunne opleve en bane, som vil forandre sig.

”Jeg tror, at vi kommer til en bane, hvor der ikke er greb til at starte med, men hvor der kommer mere og mere hen over weekenden, og det betyder også, at vi skal arbejde mere med setuppet end vi plejer,” vurderer Casper Elgaard. ”Det store spørgsmål er så, om vi kan bruge det set-up, som vi sidst brugte for to år siden.”

Inden Auto-G Danish Thundersport Championship gik på sommerferie, måtte Casper Elgaard overlade den foreløbige førsteplads i mesterskabet til Jan Magnussen, Roskilde, som han også forventer at skulle kæmpe hårdt med på Ring Djursland.

”Det er der ingen tvivl om, men der er også andre, som vil blande sig. Jan og jeg er i toppen af tabellen, men der er altid nogen, som blander sig,” siger køreren i den sorte, orange og hvide Ford Mustang.

”Jeg synes, at vi i år har et utroligt spændende felt i DTC. John Nielsen er altid med i toppen, og Ronnie Bremer kører også hurtig og får mere og mere erfaring med disse her biler. Så er der Marius Nakken, som er blevet rigtig hurtig, og så har vi nogle unge kørere, som har talent og bare bliver bedre og bedre og kommer tættere på toppen. Jeg synes, at der er mange om buddet. Tager vi top 5, bliver det utroligt tæt.”

Auto-G Danish Thundersport Championship
DTC Motorsport A/S

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 17/08/14 - Ring Djursland - DTC
  •