Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Mikkel O. hurtigst i regnvejr

Special Saloon 
19/08/14 

Mikkel O. på sliks i regnvejr var ikke nem at kører fra i weekendens løb på Ring Djursland.
Mikkel O. havde endda så meget fart i bilen, at han var tæt på at overhale Christian Siepmann med en omgang!
 

Lørdagens træning gik ikke godt, bilens elektronik drillede, så Mikkel fik ikke kørt mange omgange. I tidtagningen gik det heller ikke bedre, men teamet fik dog styr på bilen, så den blev klar til første heat.


(Foto: Keld Dohm)

I første heat fik den unge racerkører en elendig start og kom derfor til at ligge bag en Mercedes som var utrolig langsom i svingene og formåede at køre meget defensivt. Porschen har ikke de samme hestekræfter som den noget større Mercedes, så selvom Mikkel var hurtigst i svingene kørte Mercedesen hurtigst på langsiderne. Heatet sluttede desværre efterfølgende med at Mikkel blev kørt af banen og Mercedesen fik en straf.

I andet og sidste heat, satsede teamet på slicks dæk ligesom alle andre, på banen. Banen var våd til at starte med, men senere i heatet begyndte det at regne mere så det blev glat for kørerne ude på banen. Det blev Mikkel glad for, da de 200 hk han mangler til konkurrenterne ikke betyder så meget i dette vejr. Dette resulterede så i, at Mikkel kunne køre først over målstregen og vinde klassen generelt som yngste mand nogen sinde i Special Saloon. Nu ser teamet frem til næste afdeling som køres på Jyllandsringen. Dette er en bane som passer godt til både Porschen og Mikkel.

Bettina Overgaard Pedersen & Team


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 17/08/14 - Ring Djursland - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her