Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Michael Christensen og Pat Long skal igen trække i køredragten

SportsCar
Championship 

18/08/14 

til weekendens TUDOR-afdeling på Virginia International Raceway
Det gnister i alle cylindre i TUDOR United SportsCar Championship, hvor afdelingerne kun er adskilt af ganske korte mellemrum.
Blot to uger efter Michael Christensen og Patrick Long kørte deres Porsche 911 RSR #912 over målstregen på Road America på en femteplads, skal den dansk/amerikanske Porsche-duo igen i ilden i kommende weekends TUDOR-race, der køres på Virginia International Raceway.
 

”Det er igen en ukendt racerbane, som jeg ikke tidligere har kørt motorløb på,” fortæller Michael Christensen.

Den danske Porsche fabrikskører debuterede i år i TUDOR-serien, men har allerede markeret sig positivt med blandt andet en sejr i GTLM-klassen i 12-timers løbet på Sebring International Raceway tidligere på året.


(Foto: Porsche Media)

”Da vi kørte på Sebring, kørte jeg også kvalifikation og sikrede faktisk Porsches, til nu eneste pole position i år. På Virginia får jeg igen muligheden, da det er planen, at jeg skal køre vores kvalifikation,” uddyber den danske racerkører, der forventer et anderledes race, da de to hurtige prototype-klasser ikke er til start.

”Det betyder at vi i GTLM-klassen er hurtigst, og derfor ”kun” skal holde øje med konkurrenterne samt bilerne fra GTD-klassen, der er en anelse langsommere end os,” forklarer Michael Christensen.

”Udfordringen bliver så, at banen samtidig er meget smal og ikke så oplagt til at overhale på, så der bliver helt sikkert kamp om alle pladser. Vi fik for to løb siden en ændring i AOP (Adjustment of Performance) af organisationen, men uden testmuligheder, har vi stadig mere fart at hente i bilen,” slutter Michael Christensen.

michaelkchristensen.com


Læs mere om:
  • Virginia International Raceway
  • 24/08/14 - Virginia International Raceway - SportsCar Championship
  •