Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

En weekend på det jævne

Legend Car 
18/08/14 

Frederik Nymarks første løbsweekend, med den genopbyggede bil, lå på det jævne. Det blev til point til mesterskabet, men ikke så mange som teamet kunne have ønsket.
 

Efter træningen var de sidste justeringer lavet på bilen og lørdag eftermiddag skulle der køres kvalifikation. Efter de tyve minutters kvalifikation var Frederik fjerdehurtigst.


Frederik Nymark var nærmest flyvende ved kvalifikationen, og resultatet var en placering i top 5. (Foto: Motorsporten.dk)

Da man vender de tyve første pladser fra kvalifikationen til første løb, betød det at den unge Nymark skulle starte som nummer sytten til weekendens første løb.

Frederik Nymark skulle som sædvanligt kæmpe sig frem gennem feltet. Det lykkes også Frederik at køre sig tretten pladser frem og slutte som nummer fire i dagens første løb hvilket var et godt udgangspunkt til næste løb.


Frederik Nymark på vej op gennem feltet.
(Foto: Motorsporten.dk)

Til dagens andet løb skulle Frederik Nymark starte som nummer tre. Da der var en meget stor sandsynlighed for at det skulle begynde at regne, havde man hos Nymark Racing lavede et sats og satte bilen op til regnvejr. Det skulle dog vise sig at vandet lod vente lidt på sig og da løbet sluttede var banen stadig tør. Resultatet blev at Frederik havde været nød til at kæmpe hårdt for at kunne forsvare sin placering, men alligevel mistede han to pladser og sluttede som nummer 5.


Selv med en femteplads var der stadig mange biler bag Frederik.
(Foto: Motorsporten.dk)

Resultaterne fra de to første løb betød at den unge Nymark skulle starte som nummer fire i dagens sidste løb. I mellemtiden var regnen begyndt at falde. Regnvejret blev imidlertid så kraftigt at løbsledelsen valgte at stoppe al videre kørsel på Ring Djursland af sikkerhedsmæssige årsager.

Det betød at dagens sidste løb i Legend Cup ikke kunne afvikles og derfor stoppede dagen lidt tidligere end planlagt. Den næste gang Frederik Nymark skal køre racerløb vil være til Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen i slutningen af måneden.

Nymark Racing
nymarkracing@gmail.com


Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Nymark Racing
  • Ring Djursland
  • 17/08/14 - Ring Djursland - Legend Car
  •