Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Bilen er stort set ny !

Legend Car 
14/08/14 

Onsdag testede Frederik Nymark på Padborg Park og han var både glad og tilfreds efter dagens resultater. I den kommende weekend går det igen løs for den unge Nymark, og det bliver med en bil der er så god som ny.
 

Da Nymark Racing og Frederik Nymark kørte det sidste løb inden sommerferien på Ring Djursland var det i en lejet bil. Hans egen bil fik en slem skade ved CRAA og var derfor ikke klar til det sidste løb på Ring Djursland.


Til sidste løb på Ring Djursland kørte Frederik i en lejet bil, men stadig med nummer 48.
(Foto: Motorsporten.dk)

Der blev bestilt en ny ramme og andre dele hjem til bilen, men da bilen skulle samles, viste det sig at mange stumper ikke passede mere. Nymark Racing vidste på forhånd at fælgene var ødelagt, bremsetromler var flækket og undervognen var ødelagt. Og da bilen endelig var blevet færdigsamlet viste det sig at der fra den tidligere bil kun var blevet genbrugt motor, ledningsnet, en skærm og så det Bremerrat som Frederik er så glad for.


Nu er både bil, Frederik og de kønne piger klar til Ring Djursland.
(Foto: Nymark Racing)

Nu er bilen klar og onsdag testede teamet på Padborg Park. Der blev testet både i regn og i tørvejr, så man fik prøvet de fleste set ups i løbet af dagen.

”Det var en god testdag. Den ”nye” bil kører bedre end den gamle” fortæller unge Frederik. Han fortæller der er nogle steder hvor bilen er bedre end før skaden. ”Men jeg siger ikke hvor den er god, det kan i se i weekenden” fortæller Frederik.

Det har været en meget dyr skade for det lille familieteam og de er da også meget glade for en ny sponsor som har tilsluttet sig teamet. Buchtrups Flytteforretning ApS og Bo Römhild har gjort det muligt at få en god testdag på Padborg Park og det er Nymark Racing meget glade for.

Frederik Nymark har altid været glad for at køre på Ring Djursland og føler sig klar til at hente masser af point efter sommerferie pausen.

Nymark Racing
nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Nymark Racing
  • Ring Djursland
  • 17/08/14 - Ring Djursland - Legend Car
  •