Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Kevin Verner er nu helt klar

Legend Car 
14/08/14 

Denne weekend skal Legend Car Cuppen igen køre på Ring Djursland. Sidste gang Kevin Verner besøgte banen, gik det ikke så godt som forventet, men i denne weekend er Kevin helt klar.
 

Efter at have ramt betonen ved CRAA, fik Kevin rettet den forreste del af rammen på sin bil. Ved det sidste løb på Ring Djursland kørte bilen ”helt til hundene” som Den unge Kevin Verner kalder det.

Det skulle vise sig at skaden på bilen var noget større end forventet. Da bilen kom på en corner weight skulle det vise sig at rammen på bilen var så skæv at den skulle udskiftes.


Bilen som ikke var helt lige, men det er den nu.
(Foto: Motorsporten.dk)

Bilen er nu tip top og Kevin Verner har haft en helt fin test på Padborg, hvor alting virkede som det skulle. Kevin glæder sig nu til at komme tilbage på Ring Djursland og vise han har farten efter sommerferien.


Denne weekend vil Kevin Verner være med helt oppe i toppen.
(Foto: Motorsporten.dk)

”Ring Djursland er en sjov bane og jeg glæder mig som altid til at køre. Den nye asfalt gør det bare lidt mere sjov, da ingen af os har kørt på banen før” siger Kevin Verner.

Autoforum Racing Team Silkeborg og Kevin Verner glæder sig til at komme tilbage til Ring Djursland og kæmpe med helt fremme, efter bilen er blevet lavet helt færdig.

Autoforum Racing Team Silkeborg

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  •