Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Yokohama SuperCup fortsætter hvor de slap

Yokohama
SuperCup 

14/08/14 
Yokohama

Yokohama SuperCup har haft en lang sommerpause, og de starter efterårssæsonen præcis hvor de slap tilbage den 1. juni, nemlig på Ring Djursland, og dem der var med der kan se tilbage på en rigtig spændende weekend. Indtil nu er der 15 tilmeldte biler, og med den meget store jævnbyrdighed der er i klassen, så skal det nok blive spændende.
 

I de 2 først afdelinger har Martin Andersen været temmelig suveræn med 5 ud af 6 mulige heatsejre, men på Ring Djursland lykkedes det ikke bare for Nicki Kristensen at komme øverst på podiet, det lykkedes også for både Mikkel Bang Johnsen og Steffen Larsen at komme i mål før Martin Andersen, og hvis det fortsætter, så kan det gå hen og blive meget spændende.


Sidste gang på Ring Djursland lykkedes det for Nicki Kristensen at komme øverst på podiet foran Mikkel Bang Johnsen og Steffen Larsen, og mon ikke de alle 3 gerne vil derop igen.
(Foto: Keld Dohm)

En af de helt store udfordringer for hele feltet kan vise sig at blive det ustadige danske sommervejr. Lige nu er der meget stor usikkerhed omkring prognoserne, og noget vi ved er, at kommer der regn, så kan der blive vendt op og ned på hvem der er hurtigst, og det giver som regel også noget ganske flot ræs. Så bliver det regn, så er det frem med regntøjet og så afsted til Ring Djursland, husk det er aldrig vejret der er noget galt med – det er påklædningen.


Yokohama SuperCup starter efterårssæsonen, som de slap forårssæsonen, nemlig med et stort felt på Ring Djursland.
(Foto: Keld Dohm)

Hele Yokohama Supercup feltet er klar til at byde velkommen til ræs, og det kommer ikke til at gå stille af. Tidsplanen for weekenden med forbehold for ændringer ser lige nu således ud:

Lørdag den 16. august:
Kl 10:20 Tidtagning 20 min
Kl 14:40 Heat 1 15 min + 1 omgang

Søndag den 17. august:
Kl 10:00 Heat 2 15 min + 1 omgang
Kl 13:35 Heat 3 15 min + 1 omgang

En detaljeret tidsplan for hele weekenden kan ses her:
http://www.ringdjursland.dk/web/images/pdf/2014_august/aug_tid.pdf

Husk du kan følge klassen både på hjemmesiden: www.supercup.dk og på klassens facebookside Yokohama SuperCup

SuperCup
Keld O. Dohm

 
 

Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: