Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Nicki Petersen er på jagt efter flere DTC-point i løbet på Djursland

DTC 
13/08/14 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipKonkurrenterne hedder Jan Magnussen, Casper Elgaard og Ronnie Bremer, når sidste års rookie-mester i DTC, Nicki Petersen, i denne weekend er på jagt efter flere mesterskabspoint i fjerde afdeling af Danish Thundersport Championship, der køres på den jyske racerbane Ring Djursland.
 

”Det har været en lang sommerpause, så nu bliver det godt igen at komme bag racerrattet af min Chevrolet Camaro,” fortæller Nicki Petersen.


(Foto: Dennerphoto.dk)

Uden mulighed for at teste i sommerpausen, har den unge racerkører brugt sommermånederne på fysisk træning kombineret med mental forberedelse frem mod weekends DTC-afdeling på Jyllands næsespids.

”Vi har ikke kunne teste på Ring Djursland forud for løbet, men jeg har både kørt løb i andre klasser på banen før, og testede sidste år min DTC-racer samme sted,” uddyber den forsvarende Rookie-mester.

”Det var dog kun anden gang jeg sad i bilen overhovedet, så det er begrænset, hvor godt jeg på det tidspunkt kendte bilen,” forklarer Nicki Petersen.

Det minimale kendskab til den 1,8 kilometer kuperede racerbane får dog ingen betydning ifølge Nicki Petersen.

”Vi (Team Danpor Motorsport, red.) har forberedt os godt hjemmefra, og så kommer det hele til mig hurtigt. Jeg skal ud og score masser af gode point, og det er som altid vores ambition at være med fremme i top fem, tæt på brændpunktet og der hvor de bedste i Dansk motorsport ligger,” slutter Nicki Petersen der er øjeblikkelig fire i den samlede mesterskabsstilling.

Thomas Wulff


Læs mere om:
  • Nicki Petersen
  • Ring Djursland
  • 17/08/14 - Ring Djursland - DTC
  •