Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Succesfuld sprintweekend for Suzuki Motorsport

Rally 
13/08/14 

Der kom pokaler hjem til Suzuki Motorsport, da teamet var til start i to af de rallysprint, som traditionelt indleder den anden halvdel af årets rallysæson. Kenneth Madsen (Ruds Vedby) scorede en klassesejr, men vandt også det ene løb generelt, mens René Harms (Nørre Alslev) sikrede sig to tredjepladser i sin klasse.
 

”Nu kan vi bare vaske bilen og vente på, at vi skal køre DM-rally igen, for det var en perfekt weekend med en fejlfri bil,” siger Kenneth Madsen, der blev navigeret rundt på hastighedsprøven af Anne-Louise Madsen (Dianalund). Køreren var tilfreds med sin indsats, selv om han i modsætning til sidste års udgave af rallysprintet i Fårvang måtte nøjes med at være næsthurtigst blandt kørerne i de tohjulstrukne biler.


René Harms og Kenneth Madsen havde en god rallysprintweekend

”Jeg fandt min overmand og blev slået af Brian Madsen, og det er helt fair. Han har altid været hurtig i Fårvang, og han satser hver gang med nye dæk og det hele. Men vi gav den altså også gas,” konstaterer Kenneth Madsen. ”Vi kørte over to sekunder hurtigere, end vi gjorde sidste år, og så kan man bare se, at de forbedringer, vi har lavet på bilen, virker. Jeg kan selvfølgelig godt finde et par småfejl – det kan man altid – men det var ikke derfor, at jeg tabte.”

Dagen efter rallysprintet i Fårvang deltog Kenneth Madsen sammen med Lars Poulsen (Ugerløse) i årets tredje afdeling af de Yokohama-mesterskabet Vest, som de vandt. Det fandt sted på en hastighedsprøve på Randers Havn.

”Det var faktisk en meget sjov prøve, for der var lidt af hvert på den,” siger han. ”Det var lidt ujævnt. Der var nogle hårnåle, og så var der to heats, hvor det var vådt, og to hvor det var knastørt.”

Såvel ved rallysprintet i Fårvang som løbet på Randers Havn blev det til to tredjepladser for René Harms, der var meget tilfreds med sin rallyweekend.

”Jeg fik opfyldt mine forventninger med to top 3-placeringer i min klasse, men samtidig ville jeg gerne køre mig i finalen i Fårvang, og det lykkedes,” siger René Harms, som i fredagens løb blev sekunderet af Jimmi Hansen (Ringkøbing). ”Vi kørte i en meget hård klasse ved løbet i Fårvang. Der var 18-19 deltagere i klassen, så en tredjeplads er rigtig, rigtig tilfredsstillende. Samtidig blev jeg nummer 14 generelt – jeg tror, at det er det bedste resultat, jeg har præsteret i Fårvang.”

Dagen efter løbet i Fårvang gjaldt det så Yokohama-mesterskabsløbet i Randers.

”Det var første gang, at jeg kørte i Randers, så jeg skulle lige se banen an,” fortæller René Harms. ”Normalt er jeg ikke godt til at køre i regnvejr, men jeg havde Kenneth med, og det var godt, for det gav rigtig meget at have en så erfaren kører med. I regnvejret gassede vi og inden vi kom i mål sagde Kenneth, at det ville blive en god tid.”

Det blev det så også. René Harms satte fjerdebedste tid af alle, kun overgået af Kenneth Madsen og to konkurrenter, som var til start i firhjulstrukne biler.

”Nu fører jeg Yokohama-mesterskabet Vest, og det skal gå helt, hvis ikke jeg ikke tager det mesterskab,” slår René Harms fast.

Suzuki Motorsport
Anders Lysen


Læs mere om:
  • Kenneth Madsen
  • René Harms
  • Fårvang
  • 08/08/14 - Fårvang - Rally
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: