Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Førstepladsen lå lige om hjørnet

Rally 
11/08/14 

Men en ud bremsning i sidste heat skiftede Morten Fuhlendorfs første førsteplads ud med en tredjeplads, et antiklimaks på meget få minutter, dette skete til Yokohama Mesterskabet på Randers Havn, hvor Morten og codriver Lasse Kempel kørte med i deres hurtige Peugeot 106 Kitcar.
 

Selvom erfaring først er noget de to knægte fra Randers egnen først er i gang med at bygge op, så viste de fart og niveau er første kørte meter, og Morten nyder så meget denne form for motorsport.

Man kan se i øjnene på Morten at dette her er lige ham, og han fulgt godt med erfarne Jens Kristian Jensen i en tilsvarende bil, Jens Kristian bøvlede lidt med at bilen ikke gik på alle fire, og en anden hurtig chauffør, Thor Jensen i Toyota Starlet var også en farlig outsider denne dag.

Da regnen kom til 3. heat satte Morten og Lasse en febertid, og førte dermed klassen inden sidste og dermed 4. heat, men en ud bremsning i sidste heat kostede værdifuld tid, for denne ud bremsning gjorde, at de to knægte måtte holde stille for forbipasserende konkurrenter, inden de kunne komme i bakgear og tilbage på sporet, og sekunderne talte hurtigt, og samlet blev det så til en 3. plads i Klassen.

Morten fik prøvet sig selv og bilen af under tørre konditioner, men også i nærmest ekstrem regn, og farten kommer mere og mere, og kan han omsætte farten fra regnvejrs heatene til tørvejr, så tegner det lyst for den unge herre i hans Peugeot 106 Kitcar.

Allan Post


Læs mere om:
  • Fårvang
  • 08/08/14 - Fårvang - Rally
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: