Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Johnny Simonsen tilfreds

Rally 
12/08/14 

Tilfreds med bilen, sig selv og codriver Lasse Nerup, dette var status for Johnny Simonsen fra Team Allestrup, efter sidste kørte heat til Yokohama på Randers Havn, en 3. plads i klassen, tilfreds efter en hektisk optakt til løbet.
 

Den 2 liters pinto motor i hans Ford Escort RS 2000 tog som bekendt skade til det sidste kørte løb til Yokohama i Kolding, og da skaden ikke kunne nå at udbedres, så måtte den gamle maskine i igen.

Alt gik som planmæssigt under løbet, i tørvejr er Johnny 100 % fortrolig med bilens opførsel, så selvom bilen manglede – a little – power, så gik det planmæssigt.

Så kom regnen i store mængder til 3. heat, og uden regnvejrsdæk og med for meget luft i tørvejrsdækkene, så var det ’bambi på glatis’ for Johnny og Lasses vedkommende, dermed rutschede de ned på klassens tredjeplads, men efter de beskrevne udfordringer for temaet op til og under løbet, ja så var Johnny som godt tilfreds.

Allan Post


Læs mere om:
  • Fårvang
  • 08/08/14 - Fårvang - Rally
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: