Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Lasse M. Sørensen atter klar til Ring Djursland

Yokohama
SuperCup 

12/08/14 
Yokohama

Teenageren fra Hammel er klar til næste løb i Yokohama Super Cup
I den kommende weekend sætter Lasse M. Sørensen sig atter bag rattet af sin racerbil. Den 16. og 17. august skal han deltage i næste afdeling af årets Yokohama Super Cup, og det kommer til at ske på Ring Djursland – en racerbane, han allerede en gang før har oplevet i år.
 

”Det bliver nok en lille smule anderledes end sidste gang, for der er i mellemtiden blevet lagt ny asfalt på banen,” siger teenageren fra Hammel. ”Når baner har fået ny asfalt, bliver de ofte glatte, men fra sidste gang, jeg var ude at køre på Ring Djursland, virkede det hele godt. Jeg føler, at det er en bane, hvor jeg har en god chance, fordi der ikke er så mange og så lange langsider som på de andre baner, vi skal køre på.”

Det bliver i sin røde Volkswagen Polo, at Lasse M. Sørensen skal køre race, og sidste gang, det skete, stoppede festen før tid. Tredje- og fjerdegearet i gearkassen gik pludselig i stykker.

”Gearkassen brød sammen en halv time inden løbet var slut, så det var ærgerligt. Det viste sig, at det var sværere at finde stumper til gearkassen end som så. Med hjælp fra Volkswagen i Tyskland lykkedes det os at finde frem til de nødvendige dele,” siger Lasse M. Sørensen, der endnu ikke har haft mulighed for at teste bilen forud for den kommende løbsweekend.

”Jeg må bare lægge hårdt ud om lørdagen, hvor vi starter med træning og tidtagning, men jeg har da haft mulighed for at prøve gearene af og checke alt igennem, og det ser ud til at virke, som det skal.”

Efter den lidt uheldige deltagelse ved forrige løb på Ring Djursland håber Lasse M. Sørensen, at han kan tage revanche.

”Min målsætning er at komme i top 5, og det synes jeg, er realistisk,” siger han. ”Kan jeg gøre det, så kan jeg kæmpe mig tilbage i rookie-mesterskabet. Lige nu ligger jeg næstsidst blandt de otte kørere, som er med, simpelthen fordi jeg ikke rigtigt fik kørt i sidste afdeling.”

Med venlig hilsen
Lasse M. Sørensen


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 17/08/14 - Ring Djursland - Yokohama SuperCup
  •  
     

    Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: