Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Ib Kragh tilfreds trods andenplads i rallysprint

Rally 
11/08/14 

Det blev til en andenplads for Ib Kragh, da han sammen med Mette Felthaus fredag aften var til start i det store Tvilum Rally Show, der foran et rekordstort publikum blev kørt i Fårvang mellem Viborg og Århus. Kun Christian Jensen var hurtigere på rallysprintbanen.
 

”Jeg er godt tilfreds med resultatet, men selvfølgelig ville jeg gerne have vundet og slået Christian på hans hjemmebane, men det er kun halvandet sekund, han vinder med, og ja, Christian er jo også ti år yngre end mig,” siger Ib Kragh.


Det blev til en andenplads for Ib Kragh
(Foto: IK Rally Racing)

”Men så vi vinder bare DM i rally i stedet for. Det er mere vigtigt rent resultatmæssigt for hele året, men jeg synes, at vi har gjort en god figur i Kongensbro og så her i Fårvang, som bliver de to eneste rallysprints, som vi kommer til at køre i år.”

Såvel i alle tre indledende heats som i finalen måtte Ib Kragh se sig slået af Christian Jensen, men det var i finalen, at nederlaget blev mindst.

”Jeg synes, at vi gjorde, hvad vi kunne. Jeg havde en plan om, at jeg ikke ville satse det hele i de første tre heat, for det var ikke det, det gjaldt. Det var finalen, jeg kom for at vinde,” fortæller Ib Kragh.

”Jeg satte nogle dæk på til finalen, som godt nok ikke var nye, men som ikke havde kørt så meget, og de gjorde, at bilen lige blev lidt bedre i nedbremsningerne og indgangen i svingene. Det var ekstremt varmt, og de dæk, vi brugte, smeltede nærmest under bilen, så dækvarmere var slet ikke nødvendige.”

IK Rally Racing


Læs mere om:
  • Fårvang
  • 08/08/14 - Fårvang - Rally
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: