Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Ib Kragh tager hul på anden halvdel af sæsonen

Rally 
06/08/14 

Det bliver det traditionsrige Fårvang Rallysprint, der markerer starten på anden halvdel af årets rallysæson for Ib Kragh. Årets udgave af løbet køres på fredag, og det er med en klar ambition, at rallykøreren fra Juelsminde stiller til start.
 

”Jeg kører naturligvis for at vinde. Det har jeg gjort før i Fårvang, og det vil jeg også forsøge at gøre denne her gang,” siger Ib Kragh.


(Foto: IK Rally Racing)

”Konkurrencen bliver naturligvis hård. Min rival fra DM-serien i rally, Christian Jensen, kommer til start, og så får vi også et gensyn med Brian Madsen, som starter i sin Peugeot 306 Maxi. Han skal nok blive farlig, men jeg vil nu vise dem begge to, at jeg godt kan køre fra dem. Det har jeg jo gjort før, så hvorfor ikke denne her gang også?”

Det er over en måned siden, at Ib Kragh sidst har siddet bag rattet af sin Peugeot 207 Super 2000, og siden da har han ikke brugt megen tid på at klargøre bilen.

”Den kørte upåklageligt ved det sidste DM-rally i Slagelse, så der har ikke været behov for reparationer eller udskiftning af reservedele. Den er bare blevet gået igennem og gjort klar til løbet i Fårvang,” siger den firdobbelte Danmarksmester. ”Og jeg er også klar til at give de andre stryg!”

Ib Kragh
IK Rally Racing


Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • Fårvang
  • 08/08/14 - Fårvang - Rally
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: