Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Michael Christensen klar til Road America

SportsCar
Championship 

06/08/14 

Efter at have kørt deres Porsche 911 RSR #912 frem til tredjepladsen på præmiepodiet i løbet på Indianapolis er Porsche-duoen på jagt efter mere succes, når endnu en afdeling i den amerikanske TUDOR United SportsCar Championship-serie afvikles i den kommende weekend på Road America.
 

”Efter et par løb der ikke formede sig optimalt for os, var vi igen tilbage på podiet i sidste løb og kommer derfor til Road America med fornyet energi og masser af motivation,” lyder det fra Michael Christensen.


(Foto: Porsche Media)

Det bliver danskerens første besøg på Road America, der af mange betegnes som én af de mest underholdende og udfordrende racerbaner i Nordamerika.

”Road America er en gammeldags racerbane med en lang tradition for racerløb. Banelayoutet er meget varierende, der er store niveauforskelle og farten er høj, så vi skal være meget opmærksomme i løbet, hvor der er fuldt felt med flere end 50 biler til start fordelt i fire klasser,” vurderer Michael Christensen.

Siden sidste afdeling har organisationen bag TUDOR-serien igen justeret BOP-reglementet (Balance of Performance) i et kontinuerligt forsøg på at tilpasset styrkeforholdet i GTLM-klassen og bilerne fra BMW, Corvette, Viper og Porsche.


(Foto: Porsche Media)

”Det handler om at skabe endnu mere ligevægtigt mellem os og konkurrenterne. I praktisk betyder det, at vi på vores Porsche 911 RSR har fået mulighed for at optimerer den aerodynamiske pakke, og derfor kan arbejder mere bredt med vores downforce og således opnå bedre balance i raceren,” slutter Michael Christensen.

Michaelkchristensen.com
Thomas Wulff


Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Road America
  • 10/08/14 - Road America - SportsCar Championship
  •