Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Travl sommer hos Kolbe-Racing

Rally 
05/08/14 

Mens andre hygger ved poolen eller i sommerhus, har rallyteam Kolbe-Racing fra Slagelse haft masser at se til. Først afviklede KOMO, Kalundborg og omegns motorklub, deres traditionsrige NCC Rallysprint lørdag 19. Juli og her stillede Kenneth Kolbe, Slagelse og Jeannette Kvick, Maribo op i deres potente Peugeot 205, Maxi.
 

”Onsdag 3 dage før løbet og meget sent, fik vi samlet motor færdig efter at den havde døjet med vand- og varmeproblemer i de forrige løb, så nu må det briste eller bære, ” fortæller Kenneth før løbet. Teamet endte med en sikker 2. plads i klassen og en 5. plads generelt hvilket begge var tilfredse med.


(Foto: Kolbe-Racing)

Kun lige overstået og næste event var et arrangement i Frederiksværk torsdag d. 24. Juli på vegne af Motorsport for Life, hvor Jeannette er bestyrelsesmedlem og koordinator. Her var ca. 80 børn med forskellige diagnoser på sommerlejr for at glemme hverdagen og dens problemer og skulle kun tænke på at være barn. Sammen med Amerikaner biler, en DTC- Racer og forskellige cabrioleter, formåede alle at give børnene en uforglemmelig aften.


(Foto: Kolbe-Racing)

Næste løb for rallyteamet bliver allerede på fredag den 8. august når Fårvang Rallyshow ved Silkeborg løber af stablen. Ca. 62 biler stiller til start og 19 biler tilmeldt i den klasse hvor teamet skal deltage: ”Dybt imponerende at kunne skrabe så stort et felt sammen til et sprint så der er vist ingen tvivl om, at hjelmen skal spændes hvis vi skal kunne følge med, men vi kører altid for at vinde,” og Jeannette fortsætter: Dagen efter deltager vi ved Yokohama Vest ved Randers Havn, og det skal vi selvfølgelig også tænke på, så der bliver nok at se til men vi ser frem til noget rigtig godt og spændende race begge dage. ”

Kolbe-Racing
Anderson


Læs mere om:
  • Jeannette Kvick
  • Kenneth Kolbe Jensen
  • Fårvang
  • 08/08/14 - Fårvang - Rally
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: