Nicolaj Møller Madsen udbygger føringen

Scirocco R-Cup
05/08/14

Scirocco R-Cup- i Volkswagen Scirocco R Cup Junior Cup
Det 6. og 7. løb i 2014 sæsonen af Volkswagen Scirocco R Cup blev afholdt på Red Bull Ring i Steiermark. Med en andenplads i lørdagens løb, beviste Nicolaj Møller Madsen endnu engang sit potentiale. For Alexander Lauritzen gik weekenden ikke som ønsket, og Frederik Schandorff deltog ikke.

Nicolaj Møller Madsen, #14
(Foto: Farid Wagner, Pitwall-Media)

Nicolaj Møller Madsen (# 14)
For den nuværende førende i Junior klassen af ​​Scirocco R Cup, var 2014 sæsonens løb 6 og 7 præget af op-og nedture. Efter at danskeren havde sikret sig pole position ved kvalifikationen lørdag morgen, var han lidt ukoncentreret ved starten af ​​lørdagens løb, og endte helt nede på femte position. Men derefter vågnede han op til dåd, og startede et comeback i løbet, der endte med at han kun lå 0,1 sekund efter den førende, og kunne træde op på en fortjent andenpladsen på podiet.

"Her bagefter er jeg glad for min andenplads. Men jeg var ikke tilfreds med de første ti sekunder efter starten, hvor jeg nærmest sov. Men derefter var jeg i stand til at komme godt tilbage. I det sidste sving håbede jeg, at jeg stadig kunne komme forbi dem begge. da vi kom over stregen, var det lykkedes mig at komme forbi den ene - Chris var bare en smule hurtigere", sagde Nicolaj Møller Madsen efter lørdagens løb.

Nicolaj Møller Madsen, til venstre

Søndagens løb blev ikke som ønsket. Her endte Nicolaj på en skuffende 15. plads. Med denne placering sikrede han sig trods alt vigtige point for Junior mesterskabet, som han her ved sæsonhalvlegen ligger i front af, med 227 point.

Alexander Lauritzen (# 9)
For Alexander Lauritzen gik hverken lørdagens eller søndagens løb som han kunne ønske sig. Ved lørdagens løb sluttede danskeren på en samlet 11. samlet og gik dermed lige nøjagtigt glip af en top-10 placering. Ved det andet løb om søndagen sluttede Alexander Lauritzen på en 18. plads.

Alexander Lauritzen, #9

Allerede om 14 dage, går det igen løs i Volkswagen Scirocco R Cup, når 2014 sæsonens 8. og 9. løb køres den 15.-17. august, sammen med DTM løbet på Nürburgring.