Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Christian Jensen klar til at tage fjerde Fårvang-sejr i træk

Rally 
05/08/14 

Det årlige Tvilum Rally Show i Fårvang er et løb, hvor Peugeot Sport Dealer Team DK har stolte traditioner. De tre sidste år er finalen således blevet vundet af Christian Jensen, og han har en klar ambition om, at det skal blive fire sejre i træk, når årets udgave af løbet køres den 8. august.
 

”Jeg håber, at jeg kan vinde igen i år, selv om det denne gang er en helt ny bil, jeg starter med i forhold til de forrige år,” siger rallykøreren fra Ans.

”Vi er ved at have fået vores nye Peugeot 208 T16 kørt ind, selv om vi ikke har brugt den så meget til rallysprints endnu. Vi kørte med den i Kongensbro, hvor bilen var helt ny for mig. Det var lige på og hårdt og der var nogle ting, som vi skulle prøve af, men siden har vi kørt flere kilometer i bilen, og med sejre i to DM-løb under huden håber jeg, at vi kan vinde igen i år.”


Christian Jensen er klar til at tage en ny sejr i rallysprintet i Fårvang
(Foto: Rallypics)

I forhold til den Peugeot 207 Super 2000, som Christian Jensen har vundet rallysprintet i Fårvang med i de seneste tre sæsoner, adskiller hans nye Peugeot 208 T16 sig bl.a. ved, at den er udstyret med en turbomotor.

”Jeg har ikke noget indtryk af, om det bliver en fordel eller en ulempe på rallysprintbanen, men under alle omstændigheder vil jeg give gas fra start,” siger Christian Jensen. ”Brian Madsen kommer i sin Peugeot 306 Maxi og Ib Kragh er igen med i sin 207 Super 2000, og det kan lige så godt være Brian som Ib, jeg skal kæmpe med. Men jeg skal vinde. Jeg vil blive meget skuffet, hvis jeg skulle blive toer, nu når jeg har vundet de tre sidste gange.”

Peugeot Sport Dealer Team DK er ved Fårvang-rallysprintet også repræsenteret af det DM-førende mandskab i 2WD-divisionen – Kim Madsen og Line Lykke Jensen fra Slagelse – som starter i deres Peugeot 208 R2.

”Vi bruger rallysprintet til at gøre klar til vores efterårssæson, hvor vi bl.a. skal forsvare vores føring i kampen om Danmarksmesterskabet,” siger Kim Madsen. ”Det bliver første gang, at jeg skal køre med R2’eren i Fårvang, og til rallysprints kommer vi i konkurrence med andre biltyper end dem, vi kæmper mod i DM-rally, så denne her gang kan det godt blive svært at få en klassesejr med hjem.”


Kim Madsen varmer op til den krævende efterårssæson ved rallysprintet i Fårvang
(Foto: Rallypics)

Den hårde konkurrence, som venter i Fårvang, afskrækker ham dog ikke.

”Fårvang er et virkelig sjovt sted at køre på grund af de mange tilskuere, som er til stede rundt langs banen, og selvfølgelig vil vi give gas,” siger Kim Madsen. ”Det gør vi jo, så snart vi har fået hjelmen på!”

Peugeot Sport Dealer Team DK


Læs mere om:
  • Christian Jensen
  • Kim Madsen
  • Line Lykke Jensen
  • Peugeot Sport Dealer Team
  • Fårvang
  • 08/08/14 - Fårvang - Rally
  •