Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Travl weekend i vente for Suzuki Motorsport

Rally 
04/08/14 

Det bliver en travl weekend, som venter Suzuki Motorsport, når teamet den 8. august sætter kursen mod det jyske. Såvel fredag som lørdag skal to af teamets kørere i aktion i hæsblæsende rallysprints. Først i Fårvang og så i Randers.
 

”Det bliver en lidt travl weekend, men når vi nu alligevel er i området for at køre rallysprint i Fårvang, så kunne vi lige så godt lægge vejen forbi Randers for også at køre Yokohama-rallysprintet der,” siger Kenneth Madsen (Dianalund) .


Kenneth Madsen var sidste år hurtigste mand i en tohjulstrækker

”Men vi lægger ud med løbet i Fårvang. Det er et rigtig godt løb, og jeg håber virkelig på, at jeg kan levere et lige så godt resultat som i de sidste par år. Her blev jeg bedste kører i en tohjulstrukket bil, og sidste år lykkedes det mig også at komme på podiet som nummer tre i det generelle klassement. Hvis jeg kan gentage det resultat i år, så vil jeg være tilfreds.”

”Det bliver sjovt og spændende at køre i Fårvang,” siger René Harms (Nørre Alslev). ”Der er altid en masse mennesker rundt om hastighedsprøven. Det giver en god stemning, og jeg glæder mig til at komme ud at køre.”

”Det er længe siden, at jeg har været ude at køre et større løb, men jeg vil gøre alt for at komme i finalen. Kommer jeg det, så vil jeg være glad og tilfreds.”


René Harms glæder sig til at køre i Fårvang

Mens rallyshowet i Fårvang er et enkeltstående arrangement, som hverken tæller til Danmarksmesterskabet eller nogen anden turnering, forholder det sig anderledes med løbet lørdag i Randers. Det er tredje runde i Yokohama-mesterskabet Vest.

”Jeg har maksimumpoint med fra det første vest-løb, og ingen fra det andet løb, men da min værste konkurrent ikke kommer, så kunne der være mulighed for at hente noget ind,” siger René Harms.

For Kenneth Madsen bliver der tale om et længe ventet gensyn.

”Jeg har faktisk kun kørt der, da jeg kørte i vores gruppe N-bil – det var tilbage i 2008 og 2009 – men det plejer at være en god prøve, og når vi nu er i området, kan vi lige så godt køre der,” siger den dobbelte Danmarksmester i Tunet National. ”Jeg ved ikke, hvor mange der er tilmeldt, men jeg forventer da, at vi kan få en top 3-placering – lidt afhængig af feltet. Vi går efter en klassesejr og så at være med fremme generelt.”

Suzuki Motorsport


Læs mere om:
  • Kenneth Madsen
  • René Harms
  • Fårvang
  • 08/08/14 - Fårvang - Rally
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: