Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Copenhagen Historic Grand Prix

Magnussen klar til kamp i København

CHGP 
31/07/14 

CHGPKonkurrenterne hedder Tom Kristensen og HKH Prins Joachim, når Jan Magnussen sammen med Andreas Rolner skal forsvare sidste års sejr i Royal Pro/Am-løbet på Bellahøj denne weekend.
 

Et par travle dage venter Jan Magnussen, som i denne weekend stiller op i Pro/Am-løbet til Copenhagen Historic Grand Prix og desuden optræder som ambassadør for den velgørende organisation Race for Riget.


(Foto: Motorsporten.dk)

— Hvis det går som alle de andre år bliver det jo en rigtig fed weekend, lyder det fra en forventningsfuld Jan Magnussen.

— Det er vildt sjovt at give den gas i de gamle biler, og Andreas Rolner og jeg har jo en sejr at forsvare, så der venter os sikkert endnu større udfordringer i år.

Duoen stiler atter op i Andreas Rolners klassiske Porsche 911 fra 1965, som sidste år måtte lægge metal til en del knubs i de heftige kampe mod stærke profiler som Tom Kristensen, Dindo Capello og ikke mindst HKK Prins Joachim.

— Det kan godt være, at Andreas Rolner var amatøren i det her team, men jeg må sige, at han virkelig gav den gas, udtalte Jan Magnussen rosende om sin teamkammerat efter sidste års dramatiske finaleløb, som altså sikrede makkerparret den store pokal.


(Foto: Motorsporten.dk)

Udover deltagelsen i Royal Pro/Am-løbet skal Jan Magnussen også på arbejde for den velgørende organisation Race for Riget, som racerkøreren fra 2014 repræsenterer som ambassadør.

Race for Riget er stiftet af holdet bag Copenhagen Historic Grand Prix og samler Danmarks bedste racerkørere i et imponerende felt af eksotiske sportsvogne. Konceptet bygger på, at publikum køber sig en tur i passagersædet i en af bilerne og samtidig støtter BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet.

— Det er en kæmpe ære at være med til at give folk en stor oplevelse og samtidig gøre en forskel for andre, lyder det fra Jan Magnussen.

— Race for Riget har på blot tre år doneret mere end 700.000 kroner til Rigshospitalet, og jeg glæder mig til at øge dette beløb yderligere denne weekend.

Race for Riget afvikles med passagerture både lørdag og søndag, og Jan Magnussen vil begge dage sammen med sin teamkammerat i den Europæiske Le Mans Serie, Mikkel Mac, sidde bag rattet i henholdsvis en Ferrari 458 Speciale og en Ferrari 458 Italia GT3-racer — begge fra Formula Racing.

Det er desuden muligt at vinde en hæsblæsende tur som passager med Jan Magnussen eller Mikkel Mac i den hardcore GT3-racer. Her skal man blot slå et smut forbi Formula Racings stand på Bellahøj lørdag den 2. august mellem kl. 12.00 og 12.25 eller søndag den 3. august mellem kl. 11.00 og 11.30.

Det officielle program med tider for de forskellige begivenheder kan findes på Copehagens Historic Grand Prix' officielle hjemmeside, www.chgp.dk.

Jan Magnussen Racing


Læs mere om:
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 03/08/14 - Bellahøj (Gadeløb) - CHGP
  •      ASETEK SIMSPORTS