Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Super Cup

Nicki Thiim igen på podiet

Porsche
Super
Cup 

28/07/14 

Nicki Thiim gjorde det igen, sluttede et løb på en podieplacering, denne gang blev det på en andenplads på Hungaroring.
Nicki Thiim startede løbet og vandt relativt hurtigt en placering, men forbi den senere vinder - Kuba Giermaziak - kom han ikke.
 


(Foto: Porsche Media)

Kun en uge efter sejren på Hockenheim, skulle Nicki Thiim allerede i denne weekend igen køre i Porsche Super Cup serien. Det sjette løb i sæsonen skulle køres på Hungaroring uden for Budapest i Ungarn. Og selvom denne bane så absolut ikke hører til Nicki Thiims yndlingsbaner, så lykkedes det alligevel for ham at køre sin Porsche ind på tredjepladsen i kvalifikationen.

"Tredjepladsen i kvalifikationen var ok, men der var faktisk mere at hente, men det var min fejl." sagde Nicki Thiim efter kvalifikationen.


(Foto: Porsche Media)

Ved starten af søndagens løb, kunne Nicki Thiim kun ønske sig en god start - og klarede det - og kunne efter kort tid køre forbi Earl Bamber. Modsat var Nicki Thiim chanceløs mod Kuba Giermaziak, om end han reducerede distancen mellem dem. Med resultatet sikrede Nicki Thiim sig vigtige points til mesterskabet.

"Jeg er super lykkelig for min andenplads, 2 gange på podiet i løbet af en uge er godt. Jeg forsøgte at sætte mere på pres på, men Kuba forsvarede sig rigtig godt og sejren er fuld fortjent. Nu glæder jeg mig til at køre det næste løb i serien på Spa-Francorchamps." sagde Nicki Thiim efter løbet.


(Foto: Porsche Media)

Pause inden næste løb i Porsche Super Cuppen, bliver der dog ikke for Nicki Thiim. Allerede i næste weekend skal han køre i den tyske Porsche Carrera Cup serie på Red Bull Ring i Østrig.

Natascha Theisen
Media Office Theisen

Læs mere om:
  • Nicki Thiim
  • Hungaroring
  • 27/07/14 - Hungaroring - Porsche Super Cup
  •