Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Michael Christensen på podiet i USCC på Indianapolis

SportsCar
Championship 

27/07/14 

med Patrick Long
Porsche-duoen Michael Christensen og Patrick Long sluttede på tredjepladsen i GTLM-klassen i fredagens løb i det amerikanske TUDOR United SportsCar Championship. Det dansk/amerikanske makkerpar startede det 2 timer og 45 minutter lange løb fra 8. position, og efter en fænomenalt veludført løbsstrategi krydsede Porsche 911 RSR, med startnummer 912, målstregen kun 0,348 sekunder efter Ferrari på andenpladsen.
 

”Det var et vildt løb fra første omgang. Trafikken var virkelig intens, og alle biler i GTLM-klassen lå nærmest kofanger mod kofanger, hvilket skabte lidt tumult og påkørsler, der medførte gulflagsperioder,” lyder det fra Michael Christensen.

De uforudsete stop i løbet udnyttede Porsche North America til perfektion med veltimet pitstop og køreskifte, hvilket sammen med en kraftpræstation af de to Porsche-kørere, bragte den hvide Porsche 911 RSR frem til podieplaceringen.

”Det var en holdindsats i dag. Vores Porsche virkede rigtig god til kombinationen af Indianapolis’ langsider og langsomme sving, og i pitten leverede alle personer på højeste niveau under hele løbet,” forklarer Michael Christensen.


Patrick Long og Michael Christensen på podiet
(Foto: Porsche PR)

”Vi var tæt på andenpladsen i slutningen af løbet, meget tæt, men i en mesterskabsserie, hvor blot få point skiller konkurrenterne i toppen, skal vi også tænke strategisk og samle point sammen. Derfor er vi tilfredse med tredjepladsen, siger Michael Christensen, der vender hjem til Danmark for i weekenden den 2.-3. august at deltage i Copenhagen Historic Grand Prix på Bellahøj Park i København.


(Foto: Porsche PR)

”Det historiske racerløb er en uformel og fin anledning til at hylde motorsporten, og jeg ser frem til at prøve kræfter med en klassisk Porsche 911, og køre penge ind i velgørenhedsarrangementet Race for Riget,” slutter Michael Christensen.

Thomas Wulff


Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Indianapolis Motor Speedway
  • 25/07/14 - Indianapolis Motor Speedway - SportsCar Championship
  •