Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross - DM

Team Staudt til DM 4 på ny - udvidet Nysum Bane...

Rallycross - DM 
22/07/14 

Det var med stor spænding at den nye bane med tunnel/bro og brede sving skulle prøves. Den er udvidet til Europæiske mål for afvikling af EM løb. Team Staudt ønsker alle ildsjæle og medlemmer tillykke med udvidelsen.
 

Arrangementet for denne løbs weekend 21/22 juni (DM4) skulle afvikles under andre regler idet Super 2000 havde valgt at lægge dette DM ind under Nez cuppen, en cup der er sit eget Mesterskab med 4 afd.: et i DK og 3 i udlandet. Her køres der ikke tidtagning, altså ingen kvalifikation til sit eget heat, men derimod lodtrækning til sit første heat.


(Foto: Hoffmann Foto)

Rune Staudt trækker uheldigvis til 1 Heat, dog finder køreren motivationen og kører sammen med clioen til yderste grænser i sine linjer, herunder med det til følge en påkørsel inde i alternativet, som består af en chikane lavet af 2 stabler lastvognsdæk, hvilket teamet fornemmer løbsledelsen var meget opmærksomme på, samtidigt skal det siges at det store stykke arbejde med udvidelsen af hoved banen, indbefattede at alternativ sporet til dette arrangement ”er” midlertidigt.

Teamets mekanikere var klar til modtage raceren, for at få overblik over skaderne, tidsmæssigt var der ro på idet der ikke skal køres andet og tredje heat før næste dag. Fra mekanikerne også skal lyde en stor tak til Bette Mand – (Bent Sørensen) og Frue for deres hjemkørsel til gården for svejsning af bærearm. Teamet gik til ro kl. 01.30, efter velfortjent smurte sandwich fra teamets - Smørbrøds Jomfru.

Næste dags - 2 indledende heat runder bragte Rune i semifinalen, hvor de 3 første herfra går videre til finalen, her var Rune Staudt i den gunstige situation at bringe sig i position til den vigtige finale, men sådan skulle det ikke gå, for da Rune og den førende gik i alternativet sammen, kom der kun en ud. Rune blev holdende, og fortæller over radioen, at der skete det samme som dagen før, pga støv fra forankørende, så ingen finale til Team Staudt denne gang. Da teamet fulgte op på dagen, kunne de trods alt konstatere at farten var der til stede på den nye og krævende nysum bane.


(Foto: Hoffmann Foto)

Rune Staudt udtaler:
”Det var virkeligt ærgerligt, at skulle udgå, så tæt på finalen, men sådan er ”race” en gang i mellem. Og vi må op på hesten igen. Banen er blevet meget udfordrende at køre på, og den er generelt bare fed at køre på efter den er blevet udvidet. Nu er fokus rettet mod DM5, hvortil vi skal have skilt bilen fuldstændig af, og renovere den ligesom vi gør inden sæsonstart, for at sikre os materiellet holder 110% til det traditonelle 3-dages løb som bliver afholdt på ørnedalsbanen ved Sæby.”

Det velkendte store 3 dagesløb på Ørnedalsbanen foregår i dagene 24-25-26 Juli, med alt hvad hjertet begærer sig indenfor Folkerace/Crosscart/Rallycross verdenen, med 250 deltagere og med de vejrprognosser der er i sigte, er chancen for et ”taltstærkt publikum” tilstede, med seværdigt race.

Team Staudt byder velkommen - i samarbejde med teamets sponsorer til - 3 Dagesløbet, hvor depotet er åbent for publikum for at se alle disse forskellige racere, alle dagene.

Sponsorer 2014:
NH LØFT – LS BYG – HAVDRUP MASKINFORRETNING – VOGNMAND KURT LARSEN- NORDJYSKE BANK – RSJ EL TEKNIK – GLARMESTER BERTELSEN – NORDJYSK AUTOOPHUG – DENSI PRINT – AROS PORTE – AUTOSTARTER.DK – CL PARTYSERVICE – KOP OG KANDE (BRØNDERSLEV/HIRTSHALS) – VRENSTED SANDBLÆSNING.

Motorsportshilsner
Team Staudt


Læs mere om:
  • Nysum
  • 22/06/14 - Nysum - Rallycross - DM
  •