Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ELMS

Christina Nielsens Porsche udgik efter sammenstød

ELMS 
21/07/14 

Christina Nielsen fik desværre ikke resultatet med hjem efter en flot indsats ved 3. afdeling af den Europæiske Le Mans Serie, der blev afviklet i stegende hede på Red Bull Ring søndag eftermiddag.
 

Løbet var Christinas debut i serien og dermed første løb for IMSA Performance Matmut Racing. Teamets Porsche 911 GT3 RSR som Christina deler med Raymond Narac og Nicolas Armindo lå ellers på en flot andenplads efter to timers kørsel og det endda efter en problemfyldt kvalifikation hvor teamet måtte nøjes med en startplacering som nummer ti. Men hendes medkører fik en stop-go straf på et minut kort inden Christina skulle overtage bilen.


(Foto: Jan Kaiser)

Christina kom i bilen lidt over to timer inde i det fire timer lange løb og kørte konstant omgangstider der lå blandt de bedste i GTE klassen, men efter omkring 40 minutters kørsel blev hun under overhaling ramt så hårdt af en konkurrent, at styretøjet knækkede og bilen desværre måtte udgå.


(Foto: Jan Kaiser)

”Det har været en rigtig positiv oplevelse at køre sammen med teamet” fortalte en ellers skuffet Christina efter løbet. ”Vi havde lidt problemer med bilen under træning og kvalifikation, men i løbet kørte bilen godt. Alle i teamet arbejder godt sammen, bakker hinanden op og alle kæmper for at vinde. Det begyndte at se godt ud i dag, men så fik vi en ærgerlig stop-go og da jeg var i bilen blev jeg påkørt. Jeg var indenom en Aston Martin, men det virkede som om han ikke havde set mig og han kørte hårdt ind i siden på mig, hvilket knækkede styrtøjet på bilen og så var det desværre slut. En rigtig ærgerlig afslutning, men jeg ser frem til at køre de to sidste løb i ELMS sammen med teamet”.


(Foto: Jan Kaiser)

Sideløbende med ELMS deltager Christina også i den amerikanske Porsche Super Cup ligesom hun skal deltage ved 10 timers løbet Petit Le Mans, der er en del af det amerikanske TUDOR mesterskab.

Christina Nielsen Racing

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Red Bull Ring
  • 20/07/14 - Red Bull Ring - ELMS
  •