Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Michael Christensen er klar til syvende afdeling af Tudor USCC

SportsCar
Championship 

22/07/14 

på Indianapolis Motor Speedway
Efter forrige uges løb i TUDOR United SportsCar Championship på Mosport-banen i Canada, er det allerede torsdag og fredag i denne uge tid til at Porsche’s danske fabrikskører, Michael Christensen, finder køredraget frem til syvende afdeling, der køres på den legendariske Indianapolis Motor Speedway, syd fra Chicago.
 

Den danske Porsche-pilot er igen sammen med sin amerikanske medkører, Patrick Long, når duoen kommer i aktion for Porsche North America i teamets hvide Porsche 911 RSR med startnummer #912. Og der venter makkerparret nye udfordringer på den knap 4 kilometer Indianapolis-racerbane, hvis layout er blevet ændret radikalt frem mod indeværende sæson.


(Foto: Porsche Media)

”Indianapolis har fået et nyt layout, hvor der indgår mindre kørsel på den karakteristiske oval-sektion, og næsten ingen sving er identisk med tidligere,” forklarer Michael Christensen, der sammen med sit team var eneste GTLM-team til stede ved en test tidligere på året.

”Vi havde en rigtig god test på banen, hvor vi fik kørt langt over 100 problemfrie omgange, og det håber vi kan give os en lille fordel i forhold til vores konkurrenter fra BMW, Corvette og Viper i GTLM-klassen.”


(Foto: Porsche Media)

”De seneste par løb har vi manglet en tiendedel eller to for at kunne udfordre de hurtigste i feltet, men vi ser positivt på vores muligheder for et godt resultat på Indianapolis. På langsiden gælder det om at nå en høj topfart, og i svingene er farten lav, hvilket er en kombination, der normalt passer godt til vores Porsche 911 RSR,” slutter Michael Christensen.

Michaelkchristensen.com


Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Indianapolis Motor Speedway
  • 25/07/14 - Indianapolis Motor Speedway - SportsCar Championship
  •