Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Super Cup

Nicki Thiim vinder på Hockenheim

Porsche
Super
Cup 

21/07/14 

i sæsonens femte løb i Porsche Mobil 1 Supercup
Allerede ved det andet løb efter han er tilbage i Porsche Mobil 1 Supercup, vinder Nicki Thiim en imponerende sejr over Earl Bamber og Kevin Estré i Hockenheim, hvor serien delte løbsweekend med Formel 1 Grand Prixet.
 

Grundstenen til sejren satte Nicki Thiim allerede under lørdagens kvalifikationen. Med en tid på 1:43.251, sikrede danskeren sig pole position, foran sin tidligere holdkammerater fra sidste år Kevin Estré.
"Det er rart at være oppe foran igen," sagde Nicki Thiim og supplerede jublende:
"Med de varme grader bliver det helt sikkert er varmt løb i morgen."


Nicki Thiim
(Foto: Porsche Media)

Godt en time før starten gik på Hockenheim, faldt der en kraftig regn over banen, hvilket sørgede for aktivitet hos alle teams. Men præcist på klokkeslet for starten på sæsonens femte løb i Porsche Mobil 1 Supercup, var banen så godt som helt tør igen. Og dermed kunne alle deltagere, såvel som Nicki Thiim, starte på tørvejrsdæk.


(Foto: Porsche Media)

Starten af løbet på i alt 14 omgange, ramte den unge dansker dog ikke optimalt, og måtte på de første meter se sig slået af sin rival Kevin Estré. Heldigvis for Nicki Thiim kunne han holde på andenpladsen og tage jagten op. Og han behøvede ikke lang tid: Endnu på første omgang kunne Nicki Thiim passere franskmanden og tog dermed føringen i løbet. Bag Kevin Estré lå også newzealænderen Earl Bamber, der brugte deres duel, og kunne køre forbi Estré sammen med Nicki Thiim.


(Foto: Porsche Media)

Derefter havde Nicki Thiim en lang kamp gennem resten af løbet, med Earl Bamber og Kevin Estré. Mod slutningen af ​​løbet, kom det næsten til en kollision mellem Thiim og Estré, da sidstnævnte forsøgte at overhale Bamber i Spitzkehre, på en lidt for optimistisk måde.


(Foto: Porsche Media)

Men heldigvis gik alt godt, og den regerende mester af Porsche Mobil 1 Supercup tog sin første sejr i sæsonen.
"Et utrolig løb... Min adrenalin pumper stadig. Løbet var sjovt og det er præcis, hvad der kendetegner denne serie. Og selvfølgelig er jeg tilfreds med min sejr, "sagde Nicki Thiim efter løbet.


Nicki Thiim øverst på podiet, med Earl Bamber og Kevin Estré
(Foto: Porsche Media)

Allerede om i en uge, går det igen løs for Nicki Thiim, hvor han fra 25. til 27. juli kører i Porsche Mobil 1 Supercup på Hungaroring.


(Foto: Porsche Media)

Natascha Theisen
Media Office Theisen

Læs mere om:
  • Hockenheim
  • 20/07/14 - Hockenheim - Porsche Super Cup
  •