Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Kolbe-Racing går efter guldet

Rally Sprint 
18/07/14 

NCC Rallymasters Lørdag 19. Juli bliver spændende
Kenneth Kolbe, Slagelse og Jeannette Kvick, Maribo skal for første gang deltage sammen i det NCC Rally Master sprint, som Kalundborg og Omegns Motorklub afvikler i Nyrand grusgrav, øst for Kalundborg og makkerparret deltager i deres blå Peugeot 205, Maxi.
 

Kenneth har gode minder fra sin deltagelse og har optimismen på plads:
”I 2011 og 2012 vandt vi klassen og efter intens kamp, endte vi som henholdsvis 3’er generelt og 4’er generelt, så vi går selvfølgelig efter podieplads igen år—men det bliver svært,” indrømmer Kenneth og fortsætter:
"i år er vi oppe imod langt flere potentielle biler, så der bliver kamp til stregen. Men vi kører altid for at vinde, så NCC bliver ingen undtagelse.”

Selvom konstellationen er forholdsvis ny inde i bilen, er sprintet langt fra fremmed for dem. Især Jeannette er den ’gamle hare’ ved NCC:
”Jeg startede mit ’rallyliv’ med sprintet for 14 år siden og har siden altid været med og dengang passede datoen altid med min fødselsdag hvilket betød rally i stedet for lagkage og igen i år skal jeg være i selskab med rally-familien omkring min fødselsdag, så jeg regner stærkt med at få en 1. plads i gave og en topplacering. Vi piger er jo lidt tossede med bling-bling og jeg har så ikke noget imod at have det på hylden i stedet for om halsen,” fortæller Jeannette med et lille smil.

Ved siden af teamets deltagelse i løbet, vil dagen også byde på en masse underholdning og dejlige historier på servicepladsen:
”Udover at vi stiller op i vores tæt-på historiske bil, som altid tiltrækker mange interesserede, så deler vi serviceplads med KP Motorsport, Gislinge som stiller op i deres nye bil for første gang. Vi har VIP arrangement for alle vores sponsorer og venner på første række ud til prøven og de kan hygge sig med street-minigolf konkurrence og så vil der være lidt fødselsdagshygge også. Så har vi inviteret 4 børn og unge via Motorsport for Life, som vi er meget involveret i, til at komme og få én på opleveren og forhåbentlig give dem det STØRSTE smil på læben når de tager hjem igen. Vi glæder os i hvert fald rigtig meget til at byde alle velkommen og der skal også lyde en stor tak til KOMO for hjælp til at det kan lade sig gøre at invitere og gøre en forskel - også bare for én dag!!!!!!” slutter Jeannette.

Alle børn har – uanset diagnose – ret til at have det sjovt.

Jeannette Kvick
www.motorsportforlife.dk
www.kolbe-racing.dk
www.kvickogkolbesrallyparts.dk


Læs mere om:
  • Jeannette Kvick
  • Kenneth Kolbe Jensen
  •