Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

WTCC til Argentina

WTCC 
12/07/14 

Der er ikke noget nyt i at WTCC feltet skal til Argentina. Rent bogstavligt har de netop lettet anker og er på vej dertil, efter at biler, udstyr, reservedele, hospitality mm. er klargjort efter årets sidste løb i Europa.
Nu venter der løb i to verdensdele startende i Sydamerika efterfulgt af Asien.
 

WTCC feltet eller i hvert fald hardwaren er undervejs til Argentina hvor der i den første weekend i august skal køres på Autodrome Termas de Río Hondo. Her får Citroen køreren José Maria Lopez lov til at boltre sig på hjemmebane og så endda i føring i sin rookie sæson i serien.


José Maria Lopez indtager hjemlandet på førstepladsen
(Foto: FIA WTCC)

Men nogen får det ikke så let som de plejer. Det er Chevrolet Cruze kørerne der bliver belastet med 20 kg ekstra strafvægt. Deres omgangstider på Salzburgring, Moscow Raceway og Spa-Francorchams har gennemsnitlig været så gode, at de nu skal slæbe rundt på mere ekstra vægt.

Succesvægt fordelingen til de to løb i Argentina ser således ud:

Citroen C-Elysée + 60 kg
Chevrolet Cruze RML + 40 kg
Honda Civic + 20 kg
Lada Granta +- 0 kg

Dons

Læs mere om:
  • Termas de Río Hondo
  • 03/08/14 - Termas de Río Hondo - WTCC
  •