Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Magnussen klar til fjerde sejr i Canada

SportsCar
Championship 

11/07/14 

Efter hattrick er Jan Magnussen opsat på en fjerde sejr i TUDOR-mesterskabet denne weekend — fører nu fem mesterskaber.
 

Efter tre sejre i rap er Jan Magnussen og Antonio Garcia opsat på en fjerde triumf, når endnu en afdeling af det amerikanske TUDOR-mesterskab afvikles i denne weekend på Mosport-banen i Canada.


(Foto: Motorsporten.dk)

— Med tre sejre i træk og en føring i teammesterskabet samt konstruktørernes og kørernes mesterskab kommer vi til Mosport med masser af god energi, lyder det fra Jan Magnussen.

Og det er ikke en ukendt racerbane for danskeren. Hele fire gange har Jan Magnussen taget en sejr på Mosport for Corvette Racing, mens han sammen med Antonio Garcia sidste år sluttede firer i et løb, som begyndte dramatisk, da Magnussen crashede under kvalifikationen, mens han lå P2 med udsigt til pole.

— Mosport er en ekstrem hurtig og meget udfordrende bane, og du bliver straffet hårdt for den mindste fejl, forklarer Jan Magnussen.

— Netop derfor er det også en af mine absolutte favoritbaner og samtidig stedet, hvor jeg vandt min allerførste sejr i et amerikansk mesterskab. Jeg håber, at vi på søndag kan fortsætte Corvette Racings stolte tradition for at høste sejre på Mosport.


(Foto: Motorsporten.dk)

I alt har Corvette Racing siden 2000 vundet hele 10 sejre på den knap fire kilometer og 10 sving lange racerbane, som i øvrigt var hjemsted for det canadiske Formel 1 Grand Prix i 1960'erne og 1970'erne. Alene banens første tre sving anses som nogle af de mest udfordrende blandt alle racerbaner på kontinentet.

Jan Magnussen og Antonio Garcia stiller som sædvanlig op i Corvette #3, og en sejr vil øge duoens forspring i kørernes mesterskab, som de i øjeblikket fører med 154 point — 11 point foran BMW-kørerne Bill Auberlen og Andy Priaulx.

I alt er Jan Magnussen førende i hele fem mesterskaber lige nu: Teammesterskabet (Corvette Racing), konstruktørernes mesterskab (Chevrolet) og kørernes mesterskab i den amerikanske TUDOR-serie samt teammesterskabet (Telesikring Racing) og kørernes mesterskab i det danske Danish Thundersport Championship.

Jan Magnussen Racing


Læs mere om:
  • Mosport Park
  • 13/07/14 - Mosport Park - SportsCar Championship
  •