Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Copenhagen Historic Grand Prix

Jan Magnussen som ambassadør for velgørenhedsevent

CHGP 
10/07/14 

CHGPKøb en hæsblæsende køretur med en racerkører og støt samtidig en god sag. Således fungerer konceptet bag Race for Riget, som 4-dobbelt Le Mans-vinder Jan Magnussen fremover repræsenterer som officiel ambassadør.
 

- Jeg er meget beæret over at få tilbudt rollen som ambassadør for Race for Riget, udtaler Jan Magnussen.

- Det er et kæmpe privilegium at være med til at give nogle en stor oplevelse og samtidig gøre en forskel for andre. Race for Riget er et seriøst projekt, som på blot tre år har skænket mere end 700.000 kroner til Rigshospitalet, så jeg er ikke i tvivl om, at vi kan gøre en endnu større forskel i fremtiden.

Race for Riget er stiftet af organisationen bag Copenhagen Historic Grand Prix og afvikles i forbindelse med det historiske racerløb i weekenden den 2.-3. august på Bellahøj i København.

- Det er afgørende, at vores initiativer ved Copenhagen Historic Grand Prix vækker glæde og begejstring hos publikum, og dette er specielt for Race for Riget, hvor de indsamlede midler doneres ubeskåret til godgørende formål, lyder det fra direktør for Copenhagen Historic Grand Prix, Jac Nellemann.

- En kapacitet og racerkører af Jan Magnussens kaliber kan løfte interessen og dermed, sammen med de andre racerstjerner, forhåbentlig øge den samlede donation til gavn for det vigtige arbejde, som BørneUngeProgrammet udfører på Rigshospitalet.

Hele CHGP-weekenden vil det være muligt at købe sig en plads i passagersædet i drømmebiler som Ferrari 458 Speciale, Lamborghini Aventador, Porsche 911 Turbo og ikke mindst hardcore racerbiler fra bl.a. Ferrari og Aston Martin.

Personerne bag rattet tæller foruden Jan Magnussen også andre Le Mans-profiler som Tom Kristensen, John Nielsen samt dette års vindere i GTE Am-klassen, Christoffer Nygaard og Kristian Poulsen.

Også den unge Porsche-fabrikskører Michael Christensen, Formel 1-reservekører Marco Sørensen, Ferrari-kører Mikkel Mac samt Jason Watt er med til at give den gas i god sags tjeneste.

Alle indkørte midler doneres som sagt ubeskåret til BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet.

Jan Magnussen Racing


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 03/08/14 - Bellahøj (Gadeløb) - CHGP
  •      ASETEK SIMSPORTS