Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Copenhagen Historic Grand Prix

Race for Riget kører penge ind til Rigshospitalet

CHGP 
09/07/14 

CHGPTil CHGP den 2. - 3. august kan publikum købe en hæsblæsende køretur som passager ved siden af en racerkører, og i spidsen for et eksotisk felt af supersportsvogne, er vores nyudnævnte Race for Riget-ambassadør, Jan Magnussen, trukket i køredragten.
 

Race for Riget er et ufravigeligt element i Copenhagen Historic Grand Prix, og en enestående mulighed for at komme helt tæt på de dygtige racerkørere, når de udøver deres spektakulære håndværk. I lidt over én time både lørdag og søndag er det muligt for tilskuere og besøgende til Copenhagen Historic Grand Prix på Bellahøj Park, at købe sig en eftertragtet køretur på den spændende racerbane, og alle indkørte midler doneres ubeskåret til BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet.

Race for Riget har siden 2010 indsamlet mere end 710.000 kr., hvoraf de 340.600 kr. blev doneret i 2013. Siden indslaget første gang rullede ud på den brandvarme asfalt har det godgørende formål været et kardinalpunkt både hos de udøvende racerkørere, samt hos de bilfabrikker og bilimportører, som velvilligt stiller de potente sportsvogne til rådighed i den gode sags tjeneste.


(Foto: Jan Magnussen Presse)

For at øge synligheden samt indslagets gennemslagskraft, er det med stor glæde at Copenhagen Historic Grand Prix kan bekendtgøre at det danske racer-es og 4-dobbelte Le Mans-vinder Jan Magnussen har sagt ja til invitationen til rollen som ambassadør for Race for Riget.

"Jeg er meget beæret over at få tilbudt rollen som ambassadør for Race for Riget, udtaler Jan Magnussen.

“Det er et af den slags arrangementer, hvor alle får en god oplevelse. Der ligger et meget seriøst formål bag Race for Riget, og med over 700.000 kroner doneret til Rigshospitalet alene over de sidste par år mener jeg, at der et kæmpe potentiale for at gøre en endnu større forskel i fremtiden."

Direktør for Copenhagen Historic Grand Prix, Jac Nellemann er fuld af lovord for den nye ambassadør.

”Det er afgørende at vores initiativer ved Copenhagen Historic Grand Prix vækker glæde og begejstring hos publikum, og dette er specielt for Race for Riget, hvor de indsamlede midler doneres ubeskåret til godgørende formål. En kapacitet og racerkører af Jan Magnussens kaliber kan løfte interessen og dermed, sammen med de andre racerstjerner, forhåbentlig øge den samlede donation til gavn for det vigtige arbejde BørneUngeProgrammet udfører på Rigshospitalet,” udtaler Jac Nellemann.

Foruden Le Mans-stjernerne Jan Magnussen, Tom Kristensen, Christoffer Nygaard og Kristian Poulsen udgøres det prominente felt af Danmarks første Le Mans-vinder John Nielsen, Porsche fabrikskører Michael Christensen, Rally-køreren Petter Solberg, Lotus Formel 1 reservekører Marco Sørensen, GT-kører Mikkel Mac, den populære Jason Watt og mange flere, i det Race For Riget i år får støtte fra Sportscar Event til at fylde ønskelisten hos publikum med de nyeste sportsvogne på markedet.


(Foto: Jan Magnussen Presse)

Traditionen tro har Race for Riget nemlig samlet en helt enestående og, på dansk grund, unik samling af de mest eftertragtede supersportsvogne i verden, og i de fascinerende modeller er bilelskere og entusiaster sikret en køreoplevelse ud over det sædvanlige.

Til Race for Riget kommer en række spektakulære racerbiler, herunder bl.a. det førende danskerhold fra den Europæiske Le Mans-serie, Formula Racings, Ferrari 458 GT3 Cup, Petter Solbergs WRC Citroën Xsara Rallybil, Le Mans-racer fra Aston Martin samt den vindende Porsche 911 GT3 Cup-racer fra den tyske Porsche Carrera Cup 2013.

Derudover tilføjes den ekstravagante pallette topmodeller som Koenigsegg Agera S, Audi R8 V10, Ferrari 458 Speciale, Ferrari 458 Spyder, Ferrari 599 GTB, Ferrari 430 Scuderia, Lamborghini Aventador, Jaguar F-Type R Coupé, Lotus Exige Cup, Porsche 991 Turbo S, Porsche 997 GT2 RS, Porsche 997 GT3 RS, Porsche 997 GT2, Weismann MF5, BMW M4 m.fl..

Billetter til Race for Riget købes i løbsweekenden på Bellahøj Park i Rytterområdet benævnt R2. Billetsalget påbegyndes både lørdag og søndag morgen den 2.-3. august kl. 09.00 i Race for Rigets billetvogn, og der kan købes billet i tre forskellige kategorier, startende med 1.000 kr. (Bronze), 1.500 kr. (Sølv) og 2.500 kr. for Guld-kategorien, hvor det endvidere er muligt at vælge din yndlingschauffør – så længe der er ledige billetter.

Billetter til CHGP 2014 kan købes på www.chgp.dk eller www.billetlugen.dk

CHGP
Thomas Wulff


Læs mere om:
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 03/08/14 - Bellahøj (Gadeløb) - CHGP
  •      ASETEK SIMSPORTS