Formel 4

Lasse Sørensen i front af Fransk Formel 4.

Formel 4
06/07/14

Den nordjyske racerkører, 17-årige Lasse Sørensen, bragte sig lørdag i spidsen af det Franske Formel 4 mesterskab.

Lasse startede weekend allerede fredag med at være absolut hurtigst af alle i de indledende træninger. Her var han over 1 sekund foran nærmeste konkurrent på den regnvåde bane.

Tidtagningen blev kørt i tør vejr og her blev det til dobbelt pole position til den unge Nordjyde. Dette betyder, at Lasse starter forrest i løb 1 og løb 3. Løb 2 startes med omvendt grid række følge.

Løb 1 blev vundet med over 4 sekunder ned til nummer to, og Lasse kunne de sidste omgange koncentrere sig om at skåne sine dæk til de efterfølgende løb. Løb 2 køres allerede lørdag kl. 18.00 og her starter Lasse som nummer ti på grund af den omvendte grid.

Lasse Sørensen er en del af Dansk Automobil Sports Unions Team Danmark trup, og kåret som Dansk Banesports talent 2013. Yderligere er han lillebror til Lotus Formel 1 test og reservekører Marco Sørensen, som i denne weekend debutere i GP2 på Silverstone banen i England.