Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 2

Følg Marco Sørensen på Silverstone i GP2 på TV3 Sport

Grand Prix 2 
02/07/14 

Den kommende weekend får Marco Sørensen sin debut i Grand Prix 2 klassen, når han overtager sædet fra Tio Ellinas i MP Motorsport teamet, ved siden af det hollandske teams kører, Daniel De Jong.
 

Det bliver et vamt sæde, Marco Sørensen overtager efter den kypriotiske kører Tio Ellinas, der kun har kørt tre weekender hos MP Motorsport, siden han overtog sædet efter John Lancaster, som startede sæsonen for MP Motorsport, men kun nåede at køre en weekend.

"Det bliver en god chance for mig, og jeg ser frem til en ny udfordring. Det er dejligt at Gravity Sports Management, Lotus F1 teamet og MP Motorsport har givet mig denne mulighed for at køre i GP2 serien, " siger den 23 årige Marco Sørensen.


(Foto: Renault Sport Media)

"Min plan er at sætte mig hurtigt ind i tingene, og gå efter det bedst mulige resultat for MP Motorsport, men træningen er kun på 45 minutter, før vi skal køre kvalifikation samme dag. Det bliver helt sikker vanskeligt, men der bliver ikke lagt pres på mig, så jeg kan nyde det fuldt ud - det er her jeg kører bedst."

Team direktør Sander Dorsman:
"Vi er lykkelige over at kunne velkomme Marco på MP Motorsport. Han er en fantastisk, ung kører, og han stilling som officiel reservekører for Lotus F1 Teamet taler for sig selv."

"Selv om han er ny i GP2, kommer han med gode erfaringer fra Formula Renault 3.5, så vi er sikre på at han hurtigt vil finde sig tilrette i GP2 raceren, og at han bliver konkurrencedygtig."

TV3 Sport dækker GP2 løbene fra Silverstone, og viser Løb 1 på TV3 Sport 2, lørdag kl 15:35, og Løb 2 på TV3 Sport 1, søndag kl 10.15.


Læs mere om:
  • Marco L. Sørensen
  • Silverstone
  • 06/07/14 - Silverstone - Grand Prix 2
  •