Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Martin Vedel atter bedst i sin klasse

Special Saloon 
02/07/14 

Racerkøreren fra DK MOTORSPORT scorede to klassesejre på Padborg Park
Deltagerne i Special Saloon Car-klassen afviklede på Padborg Park den sidste mesterskabsafdeling før sommerferien, og her viste Martin Vedel Mortensen atter, at han er den hurtigste kører i division 2 – divisionen for to-liters biler.
”Jeg var hurtigst i træningen og tidtagningen, og jeg vandt heat 1 og 3 og lå faktisk også til at tage sejren i heat 2,” fortæller den unge fynbo.
 

”I det første heat havde jeg en god kamp med Christian Vejby fra min klasse, som jeg besejrede, og i det andet heat lykkedes det mig også at trække fra ham, da jeg pludselig begyndte at få udsættere på min bil. Lampen for benzintrykket begyndte at blinke og jeg faldt tilbage. Mod slutningen af løbet blev jeg også påkørt bagfra, så for ikke at risikere at skade motoren, valgte jeg at køre i pit.”


Det blev til to divisionssejre til køreren fra DK MOTORSPORT
(Foto: Morten Alstrup)

Hvordan udfordringen med den blinkende benzintrykslampe opstod, kunne teknikerne fra DK MOTORSPORT ikke finde en forklaring på. Den umiddelbare – manglende benzin – var det i hvert fald ikke, for der var stadig 17 liter i tanken på den hvide, sorte og røde Opel Corsa.

”Men til tredje heat virkede udfordringen til at være løst – eller i hvert fald væk, for her kunne jeg igen give fuld gas,” siger Martin Vedel Mortensen. Og gas gav han. Det blev til en ny sejr i to-liters divisionen, ligesom han bed skeer med nogle af de hurtigere biler i Special Saloon Car.

”Jeg havde en god fight med Martin Andersen fra division 3. Hans Seat har en del flere hestekræfter end min Corsa, men det lykkedes mig alligevel at passere ham,” siger Martin Vedel Mortensen.

”Jeg førte mesterskabet i divisionen inden løbene på Padborg Park, og nu har jeg udbygget min føring, så det er rigtig godt.”

Med venlig hilsen
DK MOTORSPORT
Per Johansen


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 29/06/14 - Padborg Park - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her