Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Michael Christensen skuffet over ottende plads på Watkins Glen

SportsCar
Championship 

01/07/14 

Tekniske uheld drillede i weekendens TUDOR-løb
Trods en lovende start på det 6-timers lange, og meget krævende racerløb, der var dette års femte afdeling i den amerikanske sportsvognsserie TUDOR United SportsCar Championship, sluttede den danske Porsche fabrikskører Michael Christensen sammen med hans amerikanske medkører Patrick Long og den franske Porsche-pilot Patrick Pilet, på en lidt skuffende ottendeplads, med deres Porsche 911 RSR #912.
 

Før løbet var det forventet at afdelingen på den tidligere Formel 1-racerbane ville blive et af dette års mest vanskelige, og forudsigelser holdt stik. Med 55 biler til start blev det afgørende da trioen i den hvide Porsche 911 RSR med startnummer #912 undervejs i løbet kørte ind i tekniske problemer og uheld.

”Det er så brandærgerligt”, lød det ærligt fra en nedtrygt Michael Christensen umiddelbart efter løbet var flaget af.


Tekniske uheld i Porsche 911 RSR #912 drillede Michael Christensen og hans medkørere i weekendens TUDOR-løb på Watkins Glen
(Foto: Porsche PR)

”I et race, hvor de første seks kun er adskilt af sekunder, er du hurtigt ude af podiekampen, hvis du har uforudsete problemer,” forklarer Michael Christensen hvis racer måtte i pit to gange ud over de planlagte stop, hvor teamet skifter dæk, tanker brændstof og spænder en ny chauffør fast bag alcantara-racerrattet.

Først er det sikkerhedsbæltet, der springer op og tvinger bilen tilbage til pitten, hvor mandskabet hurtigt løser problemet. Og ikke så længe efter bliver Porsche’n ramt af en punktering, og må igen returnerer til pitboksen.

”De to ekstra stop koster afgørende tid til vores konkurrenter, der virkelig gjorde det flot. Lige nu kan vi kun ønske et stort tillykke til Jan Magnussen og Corvette Racing med deres sejr – og så gøre det bedre næste gang”, slutter Michael Christensen.

Thomas Wulff


Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Watkins Glen
  • 29/06/14 - Watkins Glen - SportsCar Championship
  •